bilder från idag

Lite bilder från idag ialf, de mesta är på carros kamera eftersom hon hade me sig en bra & själv fick man bara bilder från sin mobil,cirka 3 st kanske ? 
www.carulinhe.blogg.se checka hennes blogg där finns de säkert bilder!sjuk jouhanna

hatar verkligen dehär,är så förkyld så de inte är sant,så himla jobbigt.
Ska ialf försöka gå till skolan imorgon för vill ha mitt studiebedrag & sen vill man ju alltid träffa alla såklart,åker hem senare under dagen om jag mår dåligt.
Dagen har varit bra,de ända negativa är att jag är så himla förskyld,idrotten idag var ju skitkul faktiskt,lyckat de ialf.
Sen gick jag till bussen me carro baby & åkte hem me första bästa buss. Nu sitter jag här & ser på the hills & har allmänt ont i huvet,fyfan.
hörs sen .

DRESSCODE

DAGEN DRESSCODE
Tröja-Gina
Jeansleggins-Gina
Vit linne-Gina
DIREKT UPPDATERING FRÅN SKOLAN

Direkt uppdatering från datasalen !
Sitter i skolan & har datorkunskap,kanske utan lärare ?helt fail. Sen är de bara idrott som gäller om jag  orkar vara med,är förkyld & då menar jag verkligen riktigt förkyld,tungt att andas,hostar,ont i halsen,hela näsan är "tämp"liksom,usch. Så därför blir de ingen träning på tisdag,får se om de blir på torsdag.
byebye

God morgon

Hello
nyduschad & klar för skolan men har inte sminkat mig än.
Har inte heller bestämt kläder så dehär kan ta ett tag. Idag slutar vi ialf runt 16 sen ska jag bara hem tror jag.

Vi hörs sen. Puss

Glad jouhanna

Nu ska jag berätta vrf jag är så glad,Carros Eric ska fixa en header till mig,de blir min första så ärsåhär extremt glad på nått sätt.  Juste de var nån random mohammed som skickade sms till mig,har inte snackat me människan på evigheter & just nu skickar han?aja.
Nu har vi tydligen inte sovmorgon imorgon ? sämst.
  Godnatt / johanna

bjuder på den 


Godmorgon

Godmorgon
Gårdagen var helt okej,somande till i soffan igår sen vaknade jag av att min bror plingade på dörren typ runt halv 4,han var skit sur över att jag inte hade hämtat hnm me moppen där nere vid nattbussen men  ja somnade ju så vad kan ja göra åt saken haha:)
nu sitter jag här & har skit ont i halsen .
Får se vad som händer idag,mitt rum ser ut som fan så måste städa.
Nu ska eran sötaste johanna gå & fixa frukost
seyaa

Upp tidigt

hejhej bloggen
Gick upp tidigt idag för Denise kmr,hon ska vara här medans hennes papi jobbar me nått här hemma:)känner mig skabb har inte duschat imorse men ska göra de framåt kvällen eftersom jag antagligen ska ut elr nått.
Nu sitter jag här helt osminkad & väntar.
Mii hjälpte mig med att fixa en header igår,den är nästan klar,hon är skit duktig.Så får hoppas att den blir klar sen måste jag bara hitta nån som kan lägga in den & kanske fixa lite till.

pusss

Faaail

helluu
min andra blogg var helt cp,den bara avslutades av nån anledning ;o så var tvyngen att göra en ny tyyvär .
menmen .

pusss / johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0