Tisdag

Både igår & idag gick jag på mellandasrean, köpte 1 tröja igår & idag var jag på gränby där jag köpte, ögonbrynspenna, lösnaglar, trosor, en grå baskjol & ett rosa spets linne, jag är nöjd, älskar rea . Sen hittade jag inte så mycket mer, skulle egentligen vilja ha en nyårs klänning fast hittar ingen, så de får nog bli en svart spets klänning från gina tricot iår, ska kolla lite på stan imorgon också & sola .
nu ska jag dricka kaffe !
pusss


Juldagen

Bloggade aldrig igår, var lite busy men hoppas ni hade en jätte bra julafton iallafall, de hade jag . Super mysigt, god mat, kalle anka, julklappar, godis osv .
Om några h kommer mona & hennes familj hit, så kommer få 2 st julafton, dunder . Så vi ska väll fixa lite här hemma med mat, dukning & så , jag ska fixa mig själv också såklart .
Nu ska jag ta en dusch, hoppas alla får en bra juldag
puss

Tisdag

Idag vaknade jag runt 11 tiden & sen jobbade jag, efter de gick jag lite på stan med kajsa som också har börjat jobba på mitt jobb & sedan åkte hem, har precis städat lite här hemma .Är ganska upptagen alla dagar innan jul nu, har vissa saker planerade.
Imorgon- klippa mig, kanske jobb + stor städa mitt rum & kanske gå ut på kvällen
Torsdag-träffa Sara nere på stan
Och fredag, äntligen julafton, som jag längtar !
Ikväll ska jag se på morden i sandhamn tror jag de heter, kollade på de igår & den serien verkar vara super bra.
puss

Lov

Gick på en lektion i skolan idag, värt men fick iallafall reda på ett prov som jag gjorde för ett tag sen & de gick bra, vilket jag inte trodde först. Efter jag åt i skolan så åkte jag hem till dagny, vi åt en massa gott . Sen skulle jag jobba men de blev inte så för de var många som var sjuka så de stängde tidigt idag så då blev de en sväng till solpalatset med en fin vän & efter de blev de stan ett tag & en massa prat.
Imorgon ska jag jobba kl 1, ska tydligen ha någon tävling på jobbet, den som säljer mest haha kul, undra vad vinnaren får, kanske värt att satsa ändå .
Inatt kunde jag inte sova, somnade jätte sent, typ runt halv 3 inte roligt alls .
Nu ska jag fixa lite här hemma puss

Söndag

vaknade kl 2 idag, fråga mig inte varför men jag sov väll bra inatt helt enkelt, men kommer ihåg att jag hade en hemsk dröm men den var ändå ganska rolig, en sak som jag kommer ihåg från drömmen var att jag & min familj åkte flygplan, helt knas, de var inge tak på flygplanet heller vi bara satt på en grej haha, var helt svettig när jag vaknade imorse också, usch .Igår var de en helt okej kväll, men har varit på bättre " fester ", träffade på 2 jätte trevliga tjejer så de var ju roligt . De känns skönt att jag har alla julklappar klara, har köpt till min familj & sen när jag får mer pengar ska jag nog köpa till mina närmaste vänner .
Imorgon är de skola som gäller, ser lite framemot de för vill veta vad jag fick för betyg på ett prov, inköp & varuhantering så de ska bli spännande, fick reda på förra veckan att de senaste 2 proven hade gått bra så då blev jag glad hähä .
Funderar på vad jag ska göra nu, kanske städa mitt rum & rensa ut saker som bara ligger och skräpar, de skulle ju inte vara helt fel . På tisdag blir de lov, gud vad jag längtar, komma bort ifrån skolan & sova hur länge man vill om dagarna !

Tröttis

Jag gick upp runt 2 tiden idag, underbart att sova hur länge man vill . Jag hade en trevlig kväll igår, lite små galen sådär men natta,kajsa,linn & mera folk som vi träffade .
Känner mig lite seg sådär, menmen sånt är livet .
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än, får se om jag har ork att göra något men de visar väll sig .

I remember

Sådär ja, då var denna vecka avklarad & jullov på tisdag, dunder !
Idag skrev jag klart min novell på svenskan, skönt att ha de klart men hoppas den blev bra iallafall. Slutade Halv 12 idag sen åt jag med jenni & sen gick ner på stan, köpte julklapp till pappa .
Nu sitter jag här, tråkigt att vara hemma tidigt, speciellt när man är själv hemma, blir så rastlös. Ikväll blir de party, de ser jag fram emot .
nu ska jag måla naglarna hade jag tänkt om jag orkar & sen ta ett varmt bad !
puss

Onsdag

Oj, dåligt av mig, mycket dålig uppdatering . Jag funderar nämligen på att börja blogga på nattstad, skulle vara kul med något nytt .
Idag var jag i skolan som vanlig nästan, sen mötte jag upp min bror, kollade på julklappar , jag köpte en till honom, har bara en julklapp kvar, har inte så många att köpa till så de är ju skönt de .
På bussen hem träffade jag becka, vi satt & pratade om gamla minnen osv , jätte roligt !
Har precis sett klart på bonde söker fru nu .
Nu har jag tänkt att ta en dusch .
puss

Måndag

Härliga måndag ! Fick sluta tidigare från skolan, hade bara en lektion . Jag kom 1 h försent typ för att de hade hänt en bussolycka vid jälla så jag stod på bussen i 30 min ungefär utan att vi ens flyttade en meter .
Åt på sibylla eller hur de nu stavas haha med linda till lunch idag, hon är verkligen rolig hon .
Sen gick vi runt på stan ett tag & sen jobbade jag från kl 14 till 16 .
Efter de hämtade pappa & dom upp mig & vi åkte & åt julbord, jätte gott .
Nu har jag pluggat lite, har prov på torsdag & fredag förstår ni .
Nu ska jag se på ung & bortskämd .
puss

Lördag

Kom hem från jobbet för ett tag sen, skulle egentligen sluta kl 17 fast alla slutade tidigare idag .Missade bussen imorse till bussen också,mindre kul, fast jag tog en som gick senare & kom bara ungefär 5 min försent fast de gjorde ingenting för alla andra var också sena förutom hon som öppnade .
Hade de jätte svårt att gå upp imorse, snoozade i 1 h, jag somnade sent igår & fick inte så mycket sömn som jag behövde så de var nog därför men jag hade de mysigt igår .
Ikväll ska jag ta de lungt eftersom jag jobbar imorgon, hade de svårt imorse att gå upp & hur svårt skulle d einte vara om jag var bakis som sover hela dagarna så de kommer inte på frågan haha.
Så jag ska väll se en film ikväll & tjocka mig hade jag tänkt, är sugen på fest, känner de inom mig att jag inte vill bara vara hemma en lördagskväll men jag har inget annat val .
Kan passa på att plugga också, har prov på måndag .
Nu ska jag prata lite med bror min innan han ska åka iväg mot staden .
puss

Fredag

Har inte uppdaterat på några dagar så får väll be om ursäkt för de . Idag hade jag en lektion i skolan, kändes väll sådär ganska ovärt att åka till skolan för just en lektion där vi inte gjorde så mycket på men de är som de är .
Sen efter skolan gick jag på ett möte & efter de åkte jag hem direkt . Så nu sitter jag här inne i värmen & inte gör mycket alls.
Funderar på att göra lite kaffe & något att äta . Jag jobbar imorgon så de blir nog antagligen lungt ikväll så får se vad jag hittar på .
Detta blir den första helgen på länge som jag tar de lungt, fast man vet ju inte om någon tvingar med mig på några festligheter men som de ser ut nu ska jag chilla galet ikväll !
Hoppas alla ni får en trevlig kväll !

I skolan

Just nu sitter jag i datasalen med carro, har precis avslutat lektionen som vi hade innan, arbetsmiljö & säker het där vi håller på med våran apu som vi varit på. & nu sitter vi på foto lektionen, de roliga är att vi nästan aldrig gör något på dom lektionerna .
Annars har dagen varit bra än så länge, 3 lektioner bara .
Imorse ficxk jag skjuts till skolan av mina grannar, mia & peter så det var jätte snällt att de plockade upp mig på vägen & de körde mig ända till skolan .
Nu väntar jag på att carro ska bli klar med en grej & sen får vi sluta .
När jag kommer hem är de ett måste att plugga till provet jag har imorgon & så ska jag försöka hinna med att se på bonde söker fru för de vill jag inte missa .
Nej nu ska jag börja röra mig mot stan med carro, hon hälsar till er alla, peace .

RSS 2.0