Bunny

Gårdagens kväll/natt spenderades med ett härligt gäng i östuna i en jätte mysig stuga, dans, dricka, shotar & trevligt sällskap helt enkelt . Fick skjuts till stan så jag åkte nattbussen hem sedan moppe hem den lilla biten med min bror .
Har tänkt på en sak, östuna ligger inte så långt från uppsala, de tog 20 min med bil från stan ungefär dit, åkte med Linda, hennes jesper & Ben, de var snälla som hämtade upp mig vid ica igår & sedan hämtade vi upp nästa b-rud . Men de var en trevlig kväll .
Just nu håller jag på att ladda ner en film som jag tänker se på ikväll, paranormal activity, det sägs att den är grymt läskig, ska ladda ner 2an senare också tror jag .
Nu ska jag göra lite mackor & invänta pappsen & måna som kommer hem från sthlm, deras helg har säkert varit super där .

Lördag

Gissa vad ? Jag ser på beck filmen som jag laddade ner igår, såg på den igår kväll också, tycker den är bra, men grymt läskig, måste erkänna att jag var rädd under filmen lite då & då .
Igår åt jag popcorn, såg på idol & beck . Somnade kanske kl 3 .
Ikväll ska man till östuna på halloween fest, fråga mig inte vart de ligger, men får skjuts dit & hem så de är ju toppen, fast får nog skjuts till min buss inatt, blir omväg om man ska åka ända hem till mig men de visar sig.
Nu ska jag fortsätta se på filmen .
ciao !


Fredag

Jag mår bättre idag faktiskt, de går framåt fast jag har riktigt ont i halsen så därför ska jag vara hemma ikväll, blir nog bäst så, de är ju fester som lockar ikväll men nej, jag ska bli frisk sen kan jag röja hur mycket jag vill .
Så de blir en mys kväll, håller på att ladda ner en beck film nu, levande begravd heter den . Sen blir de nog idol ikväll kanske .
Åkte till Gränby idag, var tvyngen , skulle ge linus hans bussbiljetter, köpte en svart bas kjol på hm på gränby, de hade kommit in i min storlek, gud vad glad jag var, 49.50 kostade den, inte illa alls .
Sen tog jag bussen till stan, linda var så snäll, ska få låna hennes nya skor imorgon, hihiih .
Gick till min skola sen, träffade saknade jenni som har varit i Frankrike länge så vi pratade & hon bjöd mig på en vanilj munk, mums .
Sen åkte jag bara hem, har precis ätit nu . Beck filmen som jag laddar ner går så segt, men de visar väll sig om den blir klar ikväll, hoppas de .
Pappa åkte till sthlm med Mona idag & de ska vara där hela helgen, roligt för dom, jag vill också, var länge sen jag var där, måste dit & shoppa snart känner jag .
Nu ska jag njuta av min hemma kväll , hoppas ni får en trevlig kväll .

Torsdag

Hemma idag, känner mig faktiskt bättre idag än igår så hoppas jag blir helt frisk tills på lördag .Snart ska jag vara lite gay & knäppa kort på de sakerna jag köpte igår på stan & lägga upp här .
Just nu inväntar jag att Linda ska komma in på msn, hon är rolig att prata med , men de känns som att de kommer ta år innan hon kommer in , buhu .
Blev bjuden på födelsedags fest den 6e november, dunder !
Nu ska jag dricka te för 3e gången idag .


Älskar dig mamma

Den 27 oktober 1959 föddes en ängel, min underbara mamma .
De är din födelsedag idag, kommer aldrig glömma detta datum & det är otroligt tomt att vara utan dig.
Vila i frid min fina mamma och Grattis på fördelsedagen som jag tyvär inte får tillbringa med dig, du finns i mitt hjärta, alltid.
Vill bara önska mig en sak, de är att få dig tillbaka till oss, det är bara i mina drömmar som detta sker.
Älskar och saknar dig över hela mitt hjärta
/ Din dotter

1959-2007
Jag & pappa ska åka till kyrkogården snart, även fast jag inte har ork i kroppen så är detta otroligt viktigt för mig så det är ett måste, hur jag än mår .


Hate this part

Idag var de praktik, jag fick gå tidigare för jag är sjuk, eller jag är förkyld & hostar galet mycket, skit jobbigt . När jag slutade tidigare passade jag på att åka in hostandes till stan, köpte 2 par trosor, en deo, mascara & en halsduk, lyckad . Visar alla saker senare när jag har ork att ta kort .
Imorgon ska jag vara hemma från praktiken iallafall, har ingen ork, måste vila upp mig . De blev ingen gina tjej kväll för min del, hade sett fram emot de men jag orkar verkligen inte, orkar inte ens gå utanför huset, vil bara sova, fast jag är inte trött, men har inte känt mig såhär trött på länge .
Ska försöka bli frisk tills lördag, då ska jag festa natten lång med min snygga vän .
Har sett klart på båda oc säsongerna nu ( 1 & 2 ) vill se dom igen, men ska snart se på 3an & 4an när min syster kommer hem med dom .
Ikväll ska jag bänka mig framför tv:n i min säng, dricka te, great .

Hej jag är död

Första dagen på kappahl idag då, de var faktiskt helt okej, de ända jag gjorde idag var att larma varor & hänga upp dom, hjälpa folk & gå runt & chilla för mig själv .
Jag känner mig död, så sjukt förkyld, har hostat hela tiden idag typ, så irriterande, har åkt på en riktig förkylning .Men de hindrar mig inte från att praktisera, fast de är ju inte så fräscht att stå i en butik & hosta hela tiden .
Imorgon ska jag iallafall gå på gina kvällen, ska kolla om de har kjolen jag vill ha .
Ska göra egen pizza ikväll, mmmums .
Har kommit på lite saker jag ska köpa imorgon om jag hittar som jag måste ha, svart midje kjol, hårspännen, en ny halsduk .
Om jag hittar en billigare midje kjol på hm så köper jag den istället på gina för där är de antagligen dyrare .

Måndag

Jag har sån otur, trodde de var pedagogisk ledarskap på morgonen så jag går upp tidigt i onödan även fast jag är ledig idag & åker till skolan, men ingen är där, ibland undrar jag om jag verkligen tänker riktigt ibland . Skulle tydligen ha den lektionen på eftermiddagen så jag åkte hem idag, sen ringde maggan ( min mentor ) hon hade fixat plats till mig på kappahl på gränby & jag åkte dit idag & presenterade mig, börjar där imorgon .
På gränby träffade jag på Linus på stadium, båda skulle till skolan så fick skjuts på hans cykel dit & sen gjorde jag han sällskap & åt i matan innan lektionen började & jag gjorde en vettig deal med honom .
Hade redovisning på lektionen & sen mötte jag upp min fina vän i staden, gick samma vanliga runda på stan som vanligt, trevligt . Imorgon börjar jag 10.15 & slutar 16.15, super duper roligt .
Ska se på oc ikväll, är på andra säsongen & är färdig snart .
Tagga inför imorgon, ja & vad ska jag äta till lunch imorgon ? min klasskamrat Linus kommer säkert tvinga med mig på burger king, där vi åt nästan varje dag när vi hade praktik på kvantum . Men jag tror nog jag äter billys, mumsmums .

kommer aldrig sätta min fot på jc igen !

Ja där ser ni rubriken, dålig stil säger jag bara . Tur att min mentor i skolan ringer & skäller ut dom .

Party and Party

Hela dagen har gått snett, fyfan ! som tur var hade jag Linda som mitt stöd hela dagen, köpte ett par strumpbyxor & en fin tröja från hm . Åt på donken idag med linda & Ina, trevligt . Fast jag åt ju min sallad .
Gud, vad tårögd jag var idag, känner mig så grymt irriterad & arg . Ikväll ska jag först hem till Lotta, de kommer bli guld .


Torsdag

De kändes som en lång dag på jc idag men ändå är de riktigt kul . Har mycket rea i buktiken nu, skit läckra kläder, så passa på att handla där nu, tycker jag är en bra ide .
Min matlåda imorgon består av pastasallad, eller min sallad som jag har gjort själv, mums . Efter praktiken imorgon blir de stan antagligen, kolla runt i affärer & se om man hittar nått fint .
Köpte koftan på gt idag, de blev en svart . Har så mycket rosa tröjor så varför ska jag ha mer .
Ikväll blir de o.c. för ovanlighetensskull, hehe .
Lägger upp bild på koftan senare, orkar inte just nu .
Imorgon börjar jag halv 9, ska till skolan på pedagogiken, den slutar vid 10 ungefär så då ska jag tillbaka till praktiken sen blir de att tagga till för helgen .

Man måste bara älska


Vill inte se dig

Kom hem för ett tag sen, skulle sluta 17.00 men fick gå 20 min tidigare, fanns inget att göra så . Idag har jag satt på 50 % lappar på tusen smycken & tagit bort gamla lappar . De tog 4 h allting nästan, började med de 10.00 & blev klar kanske runt 15.00 eller nått sånt, allt är inte alltid en dans på rosor . Lärde mig att larma kläder idag också, de gick fintfint .
Linda kom in en sväng & hälsade på mig, hon köpte koftan på gina också, fan , alltså jag vet inte om jag ska köpa den eller inte . Måste göra en extra koll imorgon .
Många sa att de skulle komma snö idag & idag säger dom att de ska komma imorgon, hoppas inte .
Ikväll ska jag se på O.C. som igår, det är så underbart bra !
Nu ska jag måla naglarna, tror de blir rött eller rosa .
puss


Tisdag

Orkade inte skriva nått igår, men första praktik dagen igår gick toppen, sköna människor som jobbar där så trivs bra med dom .
Idag jobbade jag mest ute på lagret, plockade upp nya varor osv & den sista tiden var jag ute i butiken, satan vad snygga kläder dom har säger jag bara, hoppas jag får rabatt om jag handlar där .
Kom hem för ett tag sen & har precis ätit & fixat min matlåda inför imorgon . När jag gick mot bussen igår stötte jag på Denise & hennes kille, har inte träffat henne på hur länge som helst så de var verkligen trevligt.
På min lunch idag checkade jag läget på ginatricot, koftan som jag vill ha är på rea för 100 kr, så var tvyngen att lägga undan den tills imorgon, egenligen får dom inte lägga undan rea men de var snälla & gjorde de ändå . Så imorgon ska jag göra en extra koll på den & de lutar åt att jag ska köpa den, ordinare pris på den är 199 & man lär ju passa på nu när de är rea, 100 kr för en kofta är ingenting .
Senare ikväll ska jag duscha & se på oc !





oooh

I'm in pain, but I understand the things you try to say
So if it's too late and I can't create a way to fix my mistakes
I'll be on my way to another state I won't stay another day
Just say the word and I'll be on the curve
Cause that's all that I deserve

Ooooh, Don't want nobody else but you
Ooooh, Won't settle for somebody new
Ooooh, Don't wanna live this life without you
Ooooh, I need you here with me right now


You ever wanted something so bad that you just can't have
You ever needed that one thing that's not in your grasp
Now it's you that I'm wanting and needing like that (Need you)
So baby do me this favor and come right on back to me


On my own, I'm not feeling strong, and I'm gonna stay alone
Cause moving on is not what I want, the thought of it feels so wrong
I call your phone, your never home and I'm tired of that ring back tone
Just speak to me so I can live the dream of being back in ur arms


O.C.

Har precis kollat klart på ensam mamma söker, de programet blir bara bättre & bättre för varje avsnitt . De stod mellan att se på paradise hotel ikväll eller O.C. & nu bestämde jag mig för att de blir O.C., en gammal klassiker !Ska se på hela första säsongen & sen andra säsongen, fast kommer inte hinna se på båda ikväll .
Har fixat min matlåda tills imorgon också, de blev kebab, tycker inte om de så mycket men de funkar väll nån gång ibland .
Nu ska jag börja se på O.C.

Söndag

Nu var helgen slut, jag tycker denna helg har varit riktigt bra fast den har gått fort .
De var en lyckad fest i skyttorp igår, dans, dricka & trevligt folk . Har aldrig varit på en fest i skyttorp där de har varit så mycket folk som de var igår, var 100 pers, om inte lite mer, har aldrig sett dansgolvet så fullt som de var igår & de var riktigt bra drag .
Men innan kl 1 så kom polisen som vanligt, alla blev utslängda, fick vänta på tåget i evigheter, jag frös faktiskt inte så mycket, hade ju min vinterjacka, mössa & vantar, jag är smart .
Jag blir så irriterad på folk ibland, någon hade tagit julias jacka, man kan inte ha något liv om man går runt & tar andras jackor . Men vi letade länge efter den & till slut hittade hon den, de var en kille som hade tagit den .
Just nu kollar jag lite på tv, har precis ätit . Kommer nog lägga mig ganska tidigt ikväll, har ju min första dag på JC imorgon, hoppas de blir bra där .
Nu ska jag måla naglarna & fixa min matlåda till imorgon, orkar inte äta ute imorgon & så ska jag duscha senare innan jag lägger mig .

Lördag

Var en trevlig kväll med nathalie igår . Just nu ser jag på tv, ska fixa något att äta strax & duscha .
Ikväll bär de av till skyttorp, festa med tjejerna .
De är så himla kallt ute, så blir nog vinterjacka ikväll .
Hoppas alla får en trevlig kväll !

You don't text, you don't call. It seams you don't miss me at all






I'm a party, and party and party

Sådär ja, då var fredagen avklarad .Praktiken börjar på måndag, kommer jag sakna skolan? nee, inte de minsta, men dock kommer jag gå till skolan någon dag i veckan för att gå på kurser jag har valt men de blir inte ofta alls .
Försökte fixa till lite fika till mig själv här hemma, min brors recept med havregryn osv, men de gick inte så bra, allt vart bränt..
Ikväll ska jag kanske på chillfest, men klockan är inte mycket nu så bestämmer mig inte än .
Hoppas alla får en trevlig kväll iallafall !

Hemma

De blev ingen engelska idag för min & lindas del . Så nu är jag hemma, skönt . Hade 3 lektioner idag, redovisade på arbetsmiljön & säkerhet, de gick bara bra .
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir antagligen lungt eftersom de är skola imorgon, sen nästa vecka är de praktik som gäller, gud vad jag har längtat efter det .

Gud förlåter dig

Ja ni, rubriken haha säger jag bara !Min kära bror & jag hade de lite roligt idag, han är bara för konstig ibland alltså .
" johanna, vi bekänner lite synder, du börjar "
Jag" okej, bla bla bla "
" Gud har nu förlåtit dig "
HAHAHA

Menmen, idag var jag i skolan, hade bara en lektion sen gjorde jag sällskap med Carro till centralen, trevligt trevligt .Har precis tagit ett varmt bad, vilket är underbart nu när de är så kallt ute .
Nu är de bara att tagga inför skoldagen imorgon, går till kl 18 om jag har engelska, är inte säker om jag orkar gå på den men de visar sig .
Imorgon kommer bli den längsta skoldagen på hela veckan med mest lektioner, de ser jag inte fram emot, har blivit så skoltrött av mig .

Börjar redan planera

Har redan kollat ut vad jag ska köpa den 27e, tjejkvällen på gina, 20 % på allt i butiken. Dock kanske jag inte kommer kunna köpa allt jag vill, kanske inte har råd, men lite kommer jag nog få med mig hem.
Koftan vill jag ha i svart,rosa eller grå .
Undra om man kommer komma fram i butiken ens, lär vara riktigt fullt med folk, så jag ska plocka åt mig allt jag tänker köpa ganska snabbt plus så tänker jag stå utanför butiken direkt när allt börjar .


I just want to know

Tisdagen avklarad i skolan, känns som att skoldagarna går snabbt . Gick ner på stan efter skolan, köpte ett super snyggt linne & en bh, sen tog man en latte på waynes, super !
Skrev prov idag, de gick sådär så man får väll hoppas på de bästa .
Menmen nu ska jag äta, skriver säkert nått inlägg ikväll .

chill måndag

Idag har de varit en trevlig skoldag, försov mig imorse så missade första lektionen menmen that`s life .Jag är inte trött idag vilket jag brukar vara i skolan, var nog för jag sov längre . hade redovisning på inköp & varuhanteringen idag, de gick super för min del iallafall .
Sitter på sista lektionen nu, foto ska snart ut & fota . ätit chips i skolan idag eftersom linda kom på idén att köpa de mitt från ingenstans ? så på pedagogik lektionen skrev vi lite & chillade med cola & chips, aldrig fel de inte .
Ska möta upp min syster på stan sen, äta på donken & sen träna på SATS, träningen börjar halv 7 .
Ikväll måste jag plugga, har prov imorgon, hoppas de går bra .


Söndag

Har precis druckit kaffe & ätit mackor, även fast jag inte är så värst hungrig .
Igår vart de party, trevlans. Drack inte sådär jätte mycket så de känns skönt dagen efter nu, slippa vara bakis för en gångs skull . Men jag känner mig lite trött ändå .
Nu ska jag fixa lite här hemma, duscha & sätta mig framför tv:n & plugga, har ett stort prov på tisdag .

I wonder if I ever cross your mind


I`m just gonna dance all night

Då var de fredag, de gillar vi . Slutade 10 idag, underbart . Tog bilder till foto uppgiften efter de, sen gick runt på stan med linda, herregud jaja haha.
Har precis ätit en toast & druckit kaffe . Ikväll ska jag troligen på fest med Sara, men vi får se om vi drar dit eller inte, är inte riktigt bestämt än.
Har ganska mycket plugg att göra också, men de gör jag imorgon på dagen, känns bäst så .
Nu ska jag kolla om de är nått bra på tv att se & fixa lite saker .
/ johanna

Uggs

Ett par sådana skor är ett måste för mig att köpa, denna månad eller nästa månad. Kanske inte världens snyggaste skor men garanterat de skönaste !



Duktig flicka

Jag hatar vädret, fast de är ändå ganska mysigt . Hade bara en lektion idag, engelskan inställd & stefan skulle på ett möte så vi fick en uppgift istället.
Gjorde klart uppgiften på HM idag som vi fick igår på arbetsmiljö & säkerhet & nu håller jag på med uppgifter på administrationen, hann aldrig klart med kap 2 så nu har jag gjort alla uppgifter som skulle göras, duktig jag är. Fast har bara lite kvar på en uppgift sen är jag helt klar med det .
Min väska var tung idag, verkligen tung menar jag då, lassade ner en massa skolböcker innan jag gick från skolan idag, de händer inte ofta att jag tar hem så mycket men som sagt jag ska ju satsa på skolan iår, har ett prov på tisdag, stort prov,de måste jag klara .
Imorgon har jag 2 lektioner, slutar 11.40 skönt, visst ?
Nu ska jag kolla om malin har skickat svar på alla frågor till pedagogikuppgiften som ska göras, är lite sen med den, men jag är inte ensam .
Nu ska jag äta lite glass & vänta på att pappsen kommer hem .


Can not stand

Ännu en skoldag har varit, torsdag imorgon redan . Veckan har gått snabbt, kanske är för man har en väldigt bra schema !
Traskade runt på stan lite efter skolan, slutade tidigt .
Imorgon har jag 2 lektioner & börjar kl 10 . Eller har ju 3 lektioner om man räknar med den som börjar kl 5, men frågan är om man orkar vänta i flera h, men man har väll nästan inge val .
Då kan man passa på att äta t.ex billys mums, göra uppgiften som vi fick på arbetsmiljö & säkerhet idag, man ska interjuva en från personalen i en butik & de blir H&M & så kan man ju passa på att göra uppgiften som vi har på foto också, man ska fota i stan typ .
Så man har lite grejer att dryga ut tiden med så de löser nog sig .
Nu ska jag fixa nått att dricka, kaffe kanske .
Just nu är jag inte på så bra humör..
Lite senare ska jag kolla på någon film & sova, behöver min skönhetssömn .


hej träningsvärk

Har en sån otroligt träningsverk från träningen igår, gör ont när jag bara rör på benen, går i trappor osv .Killen från SATS ringde idag & frågade om vi ville testa på en till träning, som de bjuder på . De är väll för att vi ska testa på olika träningar så vi vet vad vi ska träna om vi ska börja träna ( vilket är tveksamt ) haha.Men gratis träningar är aldrig fel, så då blir de en till träning på måndag, vi skulle tydligen köra kondition också så hoppas de inte blir liknande träning som i måndags ( bodypump ) blev helt död efter den träningen .
  Idag har jag varit i skolan, duktig tjej, jag är förkyld & de känns som att jag har feber men jag ska gå i skolan hela veckan ändå .
Kom hem för ett tag sen, träffade mina saknade flickor, de var kul att träffa dom, var ett tag sen så nu får man börja träffa dom mera . Sen jag kom hem har jag hunnit duschat & nu ser jag på tv, ha rinte hittat nått bra att se än men de kommer väll & jag dricker även te .
Imorgon börjar jag kl 10.00 & har två lektioner så det blir en skön dag, som hela denna vecka blir/har varit för en lärare som jag har i två kurser är i new york, roligt för honom, men roligare & bättre för oss .
Nu ska jag fortsätta kolla på tv .


Sats

Hade sovmorgon idag en jag glömde bort de så kom lite tidigt till skolan & fick vänta ett tag men de gjorde inte så mycket, sen hade vi bara en lektion, skönt . Många har sagt att mitt hår vart fint efter färgningen idag, de tycker jag är roligt för mig för då får jag mera självförtroende som brunett & linda tar ju åt sig äran för de var hon som färgade .
19.30 ikväll ska jag & linda iväg & träna på sats med personlig tränare, kommer vara helt slut efter träningen haha .
 Men jag vann träningen när jag var på cubus så fick man skriva på en lapp sina uppgifter typ & sen så om man hade tur skulle man vinna träningspass & så vinner jag, förra veckan ringde en & sa de, jag blev glad, brukar aldrig vinna på sådana saker så de var ju kul för mig & självklart fick jag ta med mig en vän då blev de Linda .
Så vi ska komma & testträna sen kanske vi får gratis gymkort eller träningar, de visar väll sig .
Han som ringde mig sa att vi skulle träna hela kroppen, jag kommer dö .
Menmen tror nog att jag överlever . Nu ska jag dricka lite kaffe & göra mera mackor, har redan ätit några st .

Tik tok

Jag har haft en riktigt bra helg, den saken är klar . Festen igår var lite smågalen sådär, trevligt folk & de var roligt .Sov hos linda, de blev mängder med fyllekäk när vi kom hem till henne, billys, mackor osv underbart de .
Vaknade upp nästan samtidigt som Linda, båda såg ut som troll för håret stog åt alla håll men så kan livet vara ibland haha . Skrattade mycket när vi vaknade, fråga mig inte varför för de har jag ingenaning om, samma sak hände igår när vi skulle sova då blev de också en del skratt mitt från ingenstans .
Varför får jag alltid en sån jävlars baksmälla jämt ?jag äter innan jag lägger mig, tar alvedon/ipren men ändå mår jag så dåligt dagen efter .
De är ytterst få gånger jag inte blir bakis & så vill jag ha de från & med nu .
Kollade på 2012 hos linda fast hann inte kolla klart på den, men vill se hela filmen den verkar vara grymt bra . Sen efter de åkte man buss hem .
Under tiden jag har varit hemma har jag inte gjort mycket alls, ätit middag, packat min väska, druckit te . Ska snart gå & duscha & senare ikväll se på en film .


10 Minutes


Today is gonna be the day

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now



Lördag

Godmorgon, igår hade jag en kväll för mig själv hemma, skulle egentligen på party men de blev inte så, ska ju bort ikväll & jag brukar inte orka två dagar i rad oftast får en sån baksmälla haha .
Men igår såg jag på tv, badade osv en kväll för sig själv är aldrig fel & jag somnade ganska tidigt, var trött igår .
Försöker lära mig trivas som brunett också vilket inte är de lättaste för har nästan alltid varit ljus hårig & nu blir de mörkt istället men jag vänjer nog mig med tiden .
Drömmde sjukaste drömmen inatt också & jag kommer oftast ihåg mina drömmar också men de kan ju vara positivt ibland .
Har precis ätit & nu dricker jag kaffe medans jag ser på charlie bartlett .Ikväll är de 20års fest som gäller, de ska nog bli roligt .

Shopping

Linda färgade ju mitt hår igår, de blev rätt så bra tycker jag ändå, tack linda . Efter de tog vi de lungt hemma hos mig sen blev linda hämtad, jag & jenni hyrde en skräckfilm som vi kollade på med min bror sen skjutsade jag ner jenni till bussen, vi fick vänta i 40 min innan bussen kom, den var lite sen bara haha .Sen åkte jag bara hem & sov .
Idag åkte jag ner på stan, kollade lite i affärer, träffade på emelie så gick runt med henne & kollade kläder .
Jag köpte ett löst rosa linne från gina på rea, brist på rosa långa linnen har jag så de var bra att jag hittade detta .

Linnet jag köpte


RSS 2.0