sitter med färg i håret

linda är här, vi äter chips, chockladbollar, dricker kaffe & lyssnar på musik . Hon färgar mitt hår, har börjat med röd toning så nu är jag rödhårig sen ska jag ta i färgen . Linda färgar just nu mitt löshår . Hoppas på att resultatet blir bra !
Jenni kommer hit sen också, tror hon sover kvar här troligen kanske .
Visar resultatet sen
/ johanna

Låter allt gå ett tag till & hoppas på en chans

Har inte uppdaterat på länge, förlåt för de . Vad har jag gjort de senaste dagarna ? jo jag har varit i skolan, stolt över mig själv som orkar alla långa dagar för är ganska skoltrött av mig men man måste ju kämpa för att få sitt studiebidrag .
Igår var jag & hälsade på min blivande praktik plats( jc ) de gick bra, skulle bara tänka på att ha bekväma skor för jag kommer gå mycket men de var nästan en självklarhet men jag ser fram emot praktiken, känna på arbetslivet .
Imorgon börjar jag 12.10 hur skönt är inte de, har 3 lektioner sen ska jag köpa hårfärg, nervöst ? Ja . Nu ser jag på idol & ska äta lite glass vilket jag redan gjort idag men ändå, äter mycket nu för tiden kan proppa i mig flera mackor när jag kommer hem från skolan men de är väll bra att äta antar jag .
Nu blir de Idol, kaffe & glass !

Behind the blue eyes



All up to you

Har precis ätit mackor & druckit kaffe, de sitter alltid bra en vardagskväll .Imorgon börjar jag kl tio & har idrott sen slutar jag & ska till min praktikplats ( jc ), ska bara hälsa på, visa mitt schema osv när jag måste gå på mina valbara kurser, fast ska bara gå en kurs under praktiken för vill inte gå ifrån praktiken känns onödigt . Eller så går jag inte på nån lektion alls, är hellre på praktik så .
Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag duscha & måla mina naglar .

when I get older, I will be stronger

Sitter själv & har fotografisk bild lektion KUL, de är bara linda & carro från klassen som har kursen & jag då men just nu är jag här ensam .menmen tror vi ska ut & fota men jag har ingen kamera med mig oupps . Får säkert sluta tidigare, efter lektionen ska jag träffa Madde en stund, ta en cigg med henne sen ska jag bara åka hem . Har en lektion imorgon, idrott sen slutar vi & ska besöka våra praktik platser sen får vi åka hem, skön tisdag .
uppdaterar nog ikväll när jag kommer hem .
Puss / johanna

tonight gonna be a good night

party tonight, känner mig inte taggad just nu men de kommer nog bli trevligt .Ska nog åka till malin i luthagen först, tar nog 16.39 bussen & är där ett tag, fixar mig där & så, orkar inte vara hemma blir så rastlös, kanske tar med mat från donken till henne också får se hur de blir med de .
Vad ska man ha på sig ikväll, de måste jag fundera på, blir väll något, helst något som är ganska luftigt, inte något tajt, får se vad jag hittar på .



Gänget samlat

Godmorgon, vaknade runt halv 12 idag av att pappa ringde, känner mig fortfarande trött .Är förkyld & mår inte bra men de ska inte hindra mig från att göra de som jag har planerat ikväll . ska dricka & så i luthagen med mina barndomskompisar osv, hela gänget samlat alltså, great !
Nu ska jag fixa frukost, kaffe & se om de är nått bra på tv, hoppas på the hills eller the city .
Hoppas alla ni får en bra dag, jag ska tagga inför ikväll .
puss / johanna

projekt & företagande

här sitter jag i klassrummet, jobbar med ett projekt arbete med linda, linus & carro . Det går inte speciellt framåt direkt, linus spelar spel, de andra två glider bara runt vid datan osv, aktiv grupp .
ska nog ta en rast snart, på stefans lektioner får man rast när man vill han bryr sig inte speciellt mycket . Denna lektion är 2 h efter den slutar jag då blir de stan ett tag .
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är förkyld & ska troligen dricka på lördag så får se vad jag hittar på .
Nu ska jag vara social med resten i min lilla grupp & försöka jobba lite .
ciao

Today


Död

Känner mig helt död, gud vad skoldagen har gått segt .Slutade ju kl 18, hade prov i webbdesign idag också, skrev hälften av frågorna, de var bara dom jag kunde så får se om jag får g iallfall . i 2 h inväntade jag engelskan med linda & linus mycket bra sällskap . Jag hade rätt, i våran engelska grupp är de jag, linda, linus, en tjej & en massa invandrare från celsius. haha .
Imorgon börjar jag halv 9 satt då blir de att gå upp tidigt . Är så trött nu så lägger mig tidigt ikväll, som igår fast de blev ganska sent igår ändå .
ska snart äta lite mackor & dricka te, är lite förkyld så de kan behövas & så taggar jag till en till skoldag imorgon innan helgen, underbart .
/ Johanna

Tierd

Idag har jag kännt mig trött & seg hela dagen men gick i skolan ändå .Känns som att jag är sjuk men jag vet inte . Ska iallafall gå i skolan hela månaden ut, vill inte riskera att få indraget studiebidrag .Men det är inte långt kvar, nästa torsdag gud vad jag längtar ! men tänker vara lite sparsam så att pengarna räcker hela månaden,har gått utan pengar i en hel månad & de är inte kul alls, en mardröm .
Hade 3 lektioner i skolan & matte fast de hade jag bara i kanske 20-30 min ska ha de nästa onsdag också . Men det har inte varit så ansträngande lektioner precis, skrev lite & gjorde uppgifter, kollade på film & gjorde uppgifter i photoshop .
När jag slutade skolan sprang jag runt på stan med linda, hon vill att jag ska bli tjock den jäveln ba "ta, ta mera" haha .
Nu ska jag plugga inför provet jag har i webbdesign imorgon, HTML, ska plugga in en massa koder i huvet så jag kan dom .
Är riktigt trött så kommer nog lägga mig tidigare än igår iallafall, somna till en film, underbart . Har sovmorgon till tio imorgon, riktigt skönt .
nu ska jag sätta igång med pluggandet så får jag se vad jag gör sen, troligtvis sover eller ser på film .

/johanna


Today





Idol

Hade ingen lektion i skolan, gick runt på stan ett tag & sedan var på utvecklingssamtal . Åkte direkt hem & åt kebabtallrik, tycker inte om kebab speciellt mycket men det funkade väll att äta .
ska äta kladdkaka snart & se på idol .
Imorgon börjar jag halv nio, ska räkna matte med min lärare håkan, han ska gå igenom grejer med mig som jag inte fattar nånting av så behöver den hjälpen .

Lägger upp outfit bild från förra veckan .

Kofta-HM
Tunika-Ginatricot
Lackleggins-Ginatricot

                                                                      




Godmorgon

Ingen skola idag skönt, fast jag ska åka iväg till skolan tills kvart över 4 då jag har utvecklingssamtal & sen kanske efter de 1 lektion . Piss väder, hoppas de har slutat regna tills jag ska åka iväg .
Har precis duschat & bestämt vad jag ska ha på mig . Ska göra frukost snart, känns som att tiden bara går så sakta, har ingenting att göra nu alls .
/ Johanna

har egentligen ingen lust att skriva

Ja rubriken är sann .Idag har jag hunnit göra en del saker, städat mitt rum ( mitt golv var som en garderob innan dess )målat naglarna, pluggat matte, läst lite i boken vi ska läsa på svenskan den är otroligt bra, spelat guitar hero . De är väll de mesta jag har gjort idag, sen har jag suttit vid datan, sett på tv osv . Snart ska jag nog se på Linas kvällsbok var länge sen jag såg den, de är ialf en pinsam & rolig film .
Imorgon blir de skola för min del, måste gå upp ganska tidigt börjar halv 9 & slutar runt 16 tror jag .
/ Johanna

You don`t understand what it feels like






When everything falls apart



Tack för att du finns min tvillingbror !

Ångest

Standing in the front yard telling me
How I am such a fool, talking about
How I'll never ever find a man like you
You got me twisted


om man bara kunde välja själv vad som är sant

Lördag, ojdå tiden går snabbt . iallafall, igår var jag på en lokalfest i skyttorp, slutade inte lika bra som jag hade hoppats på men. Ikväll bestämde jag mig för att de blir en hemmakväll, badade för ett tag sen också . Var inte bakis imorse vilket jag brukar bli varje gång jag dricker men jag gick upp runt 9 sen åkte jag till stan med pappa, köpte en ny vinterjacka, tack pappa !
Sen idag har jag bara varit hemma, umgåts med min bror osv .
Ska se om de är nått bra på tv nu eller så sätter jag på nån film .
Hoppas alla får en trevlig kväll !

JC min blivande praktikplats

Efter skolan gick jag ner på stan med linda, kollade lite i affärer, köpte armband & ett par örhängen, lägger upp bild på de sen . De har känns som att alla människor har varit otroligt sköna idag, vilka lirare haha .
frågade också om praktikplats på JC & de gick jätte bra ser fram emot det, visseligen är de 3 veckor kvar ungefär tills vi går ut på praktik men ändå .
Ikväll har jag ingenaning om vad jag ska göra, har sovmorgon imorgon vilket jag har alla dagar denna vecka för har inte pedagogik på fredag morgon så det är riktigt skönt .

she says yeah yeah yeah

hello, nu är jag i skolan, har inköp & varuhantering . har ingenaning om vad vi ska göra, har bara fått en dator ska göra ett grupparbete med linda, men inget går framåt direkt haha . Är så hungrig trur att vi har lunch efter denna lektion .
ska börja jobba nu
seya


Don`t say it

Tog ett bad för ett tag sen, hade i hårinpackning i håret, härligthärligt . Nu ser jag lite på tv, får se vad en söndagskväll har att bjuda på .
Börjar halv 9 imorgon, de betyder att jag måste upp tidigt, usch .



But I can`t let go

Vaknade med värsta huvudvärken, åkte & spelade match .
Igår var de en lyckad kväll, förkrök hos natta & sen gick vi vidare till gabbe & fortsatte dricka där sen gick vi ner på stan, träffade en del folk så de var kul .
Fick skjuts hem av min syster & hennes kille, de hade hämtat min bror så då passade jag på att åka med hem för de var ett tag kvar tills bussen skulle gå .
Just nu ser jag på sweet 16, ska gå & fixa lite kaffe & nått att äta strax .

Klackarna i taket

Ja idag är de kulturnatten, ska till natta & dricka sen får man se vad som händer, kanske en tur på stan eller nått man vet aldrig men kul ska de bli .Ska strax ner & möta jenni vid bussen, vi ska åka till pizzerian & sen fixa oss .
vi åker nog halv 8 bussen till stan . Hoppas alla får en trevlig kväll !
Osminkad johanna wiho !





keep dancing on my own

Duschade för ett litet tag sen & har tagit på mig mys kläder . Min snälla bror åkte iväg precis så blir själv hemma ett tag nu, men jag klarar nog mig . Ska väll se en film eller nått, är ganska trött .
Hoppas alla får en trevlig kväll !

Fashion

Här är lite saker som jag vill ha, som jag säkert köper när jag får pengar .
halsduken är från ginatricot & spetströjan också.
Den blommiga toppen från bikbok & den rosa koftan från H&M.


Små shopping idag

Köpte en ny foundaution idag eftersom att min var slut & en mascara, tack pappa !
Har aldrig testat denhär sorten fondaution men kul att testa nått nytt men
däremot mascaran har jag använt flera ggr minst 3, tycker den är riktigt
bra så den rekomenderar jag .


celsius ?

Alla lärare har vetat på vår skola att hela hp programmet ska flyttas till hösten 2011 och vi fick reda på de idag via att det stod på hemsidan.
Och beslutet togs i onsdags tydligen att nu är de bestämt . Alltså varför ska man byta skola när man ska börja sista året ? onödigt . Har inget emot skolan, har inte gått där men ändå . Tycker de är fel att man ska flyttas precis när man har flyttats till katte och man hittar och kan skolan nu .
Celsius ligger inte så centralt heller som katte så de är lite synd plus att en del i vår klass ska byta skola bara för vi ska flyttas, boring .
celsius in my ass

Love the way you lie

Idag har jag varit i skolan, började halv 9 och slutade vid 11 . Hade bara 2 lektioner så det var skönt . Gick ner på stan med josefine, andrea & linus .
Sedan åkte jag bussen till Fyris, köpte dricka så det känns skönt att ha allt klart tills imorgon.
tror nog kanske de blir hemmakväll ikväll, bör vila upp mig tills imorgon .


Måndag

Idag har jag bara varit i skolan, gjorde klart en hemsida i html på webbdesignen så behöver inte gå på lektionen som vi har på torsdag, gjorde hemsidan klart bara på en lektion ganska duktigt för att vara jag men de var inte så svårt .
Fick sluta tidigare från fotografiskabilden också, hade frågor som vi skulle göra så när vi var klara fick vi gå direkt toppen !
Åkte bara hem efter skolan, orkade inget annat, måndagar i skolan känns alltid så sega .
Har inte gjort så mycket ikväll faktikst, mest bara gått runt och glidiit .
Pratar med sjuklingen just nu, lite roligt allt som hon berättar faktiskt, hon skrev på face att jag skulle logga in på msn direkt, trodde de var värsta viktigt, hon är rolig hon !
Samma sak när andrea skickade sms till mig i fredags " ring viktigt " självklart ringde jag och hon undrade vart jag brukar köpa cigg haha jag som trodde de var värsta viktigt .

Imorgon har jag sovmorgon till tio, de ska bli skönt att sova ut faktiskt, ska väll sätta på en film snart . Hade tänkt att måla naglarna, fast det kan jag lika gärna göra imorgon eller nått .
puss/ Johanna

Söndag

Jag kanske ska börja berätta lite om vad jag gjorde igår eftersom jag inte skrev något .
Igår var jag på fest hos min syssling hanna som fyllde 18 i fredags, det var riktigt kul, trevliga människor, blev en del dricka och dans .
Fick skjuts till festen av min syster och hennes två kompisar till Hanna och så hämtade vi upp jenni .


Idag mår jag helt okej, känner mig inte bakis ett dugg faktikst . Ska ta något att äta snart och kanske göra kaffe . Just nu ser jag på en film som heter Misi mi, den är faktikst ganska bra .
Vi hörs sen

Fredag

Försov mig idag så missade pedagogiskledarskap men hann till skolan för de andra lektionerna, hade bara två st . Sen gick jag ner på stan med carro hon skulle köpa halsduk .
Kvällens planer är inte riktigt bestämda än, ska antingen festa eller se på fotboll . Men jag har inte bestämt än .
Kanske inte blir något av dom två altenativen vem vet kvällen har inte börjat än så planerar inte så långt i förväg .
Hoppas alla får en trevlig kväll !

iyaz goodbye

Everybody tells me that you're pretty
and I always try to disagree, ohh
to see you with another guy
would tear me up deep inside
cuz they dont know you once belonged to me
ohh oh

& I know it would be awkward running into you that way
it was okay 'til you said that word to me
oh no you didnt just call me friend
oh no I must be hearing things
you can call me wrong
you can call me right
but dont you call me friend tonight
oh no you didnt just say we're through
oh no I aint never gettin over you
tell me that I'm crazy chasing you again
oh ohh, but dont you call me friend
dont you, dont you call me
dont you call me friend
dont you, dont you call me
dont you call me friend

I aint gonna lie
you look so happy
wish there was something I could still make you feel
every smile makes me wanna fall apart
every laugh is like a bullet to my heart
cuz I'm at the end of the room
watching every guy coming at you

run bitch run

Kom hem från min springtur för ett litet tag sen & har precis duschat . Sitter här med kaffe & ska se på the hills .
funderar på att ta min egen ledighet imorgon men jag vill inte hamna efter & missa en massa saker, det är inte världens bästa grej .
Justja träffade saknade emelie idag på stan, var verkligen länge sen så det var riktigt kul att träffa henne .

Heartbeat


Dagens


Tröja- vero moda
Jeans- vila
Skärp- ginatricot


Onsdag

Var i skolan idag, hade en fotografiskbild och gjorde absolut ingenting . Efter lektionen mötte jag upp Linda, hon bjöd mig på subway mums, pratade lite & kollade runt i affärer, testade skor .
Sen åkte jag bara hem .

Har pluggat lite matte, orkar verkligen inte mer har typ 16 sidor kvar på en kapitel, herregud .
Snart ska jag ut & springa, det var ju ett tag sen men bättre sent än aldrig .



RSS 2.0