30 maj

Nu är denna helg över, de är ju måndag men de kom jag på nu så smart som jag är. Ska berätta lite små detaljer om min helg, i fredags bestämde jag & julia för att hitta på något, ville göra något lungt så vi gick på bio, såg Insidious, verkligen läskig och sevärd film. I lördags åkte jag till Malin runt 4 för hårfärgning och för att vänta in resten, barndomsvänner, riktigt trevligt, vi slår ihop hela gänget kanske 3-4 ggr per år, om inte mer, dricker & umgås. Vi såg på fotbollen ett tag, drack och hade de trevligt sedan blev de utgång på saluhallen, där slutade kvällen. 
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte och köpte pizza med min bror, pluggat lite vilket jag ska fortsätta med strax hade jag tänkt för imorgon har vi prov. Älskar denna vecka verkligen, ledig alla dagar i veckan förutom imorgon, underbart! Då ska jag passa på att åka till jobbet och skriva på kontrakt och även ta en körlektion.
pusss

Dancing with your heart

Har känt mig ganska seg hela dagen idag, känns som att jag har feber eller något liknande men är trött, hängig o är varm, menmen de visar väl sig för eller senare. Så imorgon ska jag inte till skolan eller de beror på hur jag mår men jag måste iallafall till skolan runt halv 5 tiden för att skriva nationellt prov i engelska A som jag inte klarade förra året, hörförståelsedelen är det imorgon vilket är den svåraste delen tycker jag, usch, får väl hoppas de går bra. Idag har jag gjort klart och skickat in en foto uppgift till min lärare och även pluggat lite matte, känner mig duktig. Nu börjar jag bli jätte trött så ska ta bort mitt smink, borsta tänderna osv och sedan lägga mig i sängen och sova. Sweet dreams


23 maj

Godmorgon ! Just nu sitter jag i skolan, ska strax kila ner till kafeterian. Har webbdesign, fast linda försov sig o vi gör en gruppuppgift, hon jag och linus och de är linda som fixar allt o har allt på sin dator så vi kan inte göra något, så ska kolla runt lite på datan här och sen chilla till nästa lektion. Idag har jag pedagogisk ledarskap och personligförsäljning.
Jag bara längtar till min säng, är super trött. Angående helgen så var den på topp, först förkrök med fina vänner och sedan blev de utgång, en stund på kalas där de var helt dött, så vandrade vidare till framfickan där det var fullt med drag kan jag säga, hade en super kväll. Dock mådde jag inte så bra dagen efter men de är sånt man får ta. Ikväll när jag kommer hem måste jag plugga lite matte känner jag och sen sova !

19 maj

ojoj, har inte bloggat på hur länge som helst men ska sätta igång igen iallafall ett tag tänkte jag. Idag började dagen med prov kl 10 i skolan, sen blev de en sväng till solpalatset där jag solade i 20 min, underbart .Kändes som att de behövdes, har ju inte varit fint väder på den senaste tiden men imorgon har jag hört att de ska bli dunder väder så håller tummarna på det.
Efter solpalatset blev de fika med linda, jätte gott vare plus bra sällskap, sen gick vi till skolan på hjärt och lung räddning, de var ganska intressant kan man säga men nu har man kunskap ialf.
Sen blev de bara att åka hem, har skickat in en uppgift till min lärare som ska vara inne på måndag så nu är de gjort, sen har jag pluggat matte, de behövs verkligen, ska göra prov den 8e och 9e så ska plugga varje dag nu.
Nu ska jag ner med min bror till ica.
Puss

RSS 2.0