VALBORG

nu har jag inte hunnit uppdatera mycket alls för vårat internet funkar inte .Funkar bara lite nu.
Sen är jag inte på världens bästa humör heller.
igår var jag på stan och handlade grejor, träffade älskling sen efter de.
Nu ska jag snart börja fixa mig & åka in till stan, hoppas på bra väder !

Sugen på att köpa


Härligt !

Det var riktigt härligt att vara ute på stan idag med älskling, han köpte present till mig hihi. Älskar vädret, tänk om de alltid kunde vara såhär fast varmare .
Har precis ätit, niklas lagade mat för pappa åkte till tärnsjö & nu ser jag på teen mom. Jag tror nog de blir en hemmakväll, orkar inte slösa en massa pengar nu innan valborg för har inte mycket pengar så sparar tills valborg istället . Känner mig inte taggad på någonting känns de som .
hoppas alla får en trevlig kväll !


Dålig update


Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp, kommer knappt inte ihåg själv allt som jag har gjort sen jag bloggade sist .
Men igår sov jag hos niklas till idag & ska snart in till stan & gå runt med honom där .
Jag var på stan igår efter skolan med andrea,josefine & linda , jag köpte en bh & matchande trosor, de var 50 % rea så fick båda för 70 kr ungefär,värt . pappa har köpt en ljus jeansjacka till mig från gina, den kommer användas mycket !
Har duschat så ska äta nått nu & sen börja fixa mig. Jag har otroligt mycket plugg jag måste göra i helgen, förstår inte hur jag ska hinna med allt, säger alltid att jag ska plugga men de blir aldrig så, får hoppas att jag får de mesta gjort iallafall .
Vi hörs senare, puss

Underkläderna såg ungefär ut såhär, fast de var rosa rosett istället för svart .






Tisdag

igår cyklade jag hem till niklas runt halv 11 & sov hos hnm . Sen kom jag sent till skolan men vi hade tydligen ingen lektion ändå så. Har bara haft 2 lektioner idag & slutade halv 2, riktigt skönt . Ska nog se en film nu & äta något . Kvällens planer blir fotbollsträning ,som börjar halv 9 & slutar 10 så kommer hem ganska sent så kommer antagligen inte orka blogga då .


Mys !

 Har precis ätit lite mackor. Ska jag lägga mig i sängen snart, dricka kaffe & se på nån kriminall film som går på tv nu, eller spårlöst .
imorgon har jag planerat att träffa sara efter skolan, vi ska göra ett försök att försöka fixa sommarjobb men vi vekar inte lyckas så bra alla gånger men får se hur de blir .
Så nu ska jag mysa framför tvn .
 Puss 

Dagens låt

Denna låt spelas ofta av mig nu, tack vare malin så har jag börjat lyssna på den. Men den är helt klart en utav mina favoriter !


Måndag

Ja idag har jag varit i skolan, fick typ utskällning på turismen & läraren stör sig på mig fast de inte bara var jag som höll på , sånt irriterar jag mig på . " Johanna, malin & linus kom & ställ er här framme nu" . Kan ju inte göra något åt att man inte kan hålla sig för skratt för vissa personer i klassen haha.
Vi skulle gå nån vandring runt stan men självklart gick de flesta ner på stan så kollade på kläder & skor osv.
Men dagen gick fort, badade sen . De var härligt, solade med malin & så .
Nu vet jag inte vad jag ska göra , är otroligt trött iallafall så får se vad som hittas på .


Söndag kväll

har inget att säga om dagen faktikst , just nu lyssnar jag på scotts utan ingen anledning alls . Har ätit lite mackor & druckit kaffe,är extra noga nu att jag äter ordentligt & ofta för vill inte ha någon repris på de som hände .
Linda har underhållt mig på msn,  hon vet vad som får mig att skratta kan man verkligen säga haha. Pratade med Malin i tele en ganska lång stund, riktigt härlig tjej .
Nu har jag precis packat min väska, ska med klassen till fyrishov imorgon igen, ska bli roligt, ska nog sola också & basta säkert .

slänger in en sommarbild eftersom sommaren är på väg & gud vad jag längtar ! Vill inte höra att några gnäller på att det är för varmt i sommar .


Var är boxen, där är boxen !

tänkte på låten då linda bad mig kolla på hennes bdb på en bild på henne från valborg förra året. Låten är ganska gammal men de påminner bara om linda kan se sjuka grejer framför mig haha Var är boxen, linda : där är boxen


God damn your`e beutiful to me


Lördag

vodka usch så äckligt de är de ända jag har att säga om den saken. nu ska jag sticka snart,kommer inte blogga mer ikväll,  hoppas alla får en trevlig kväll för det ska jag ha med dom bästa !


Life is not about how many breaths you take,it's about the moments that take your breath away.




sliten brud !

Ja rubtiken säger allt, så otroligt trött & seg jag känner mig just nu.
Gick upp tidigt idag, skulle bli hämtade för att åka till match halv 10, ställde klockan på 8 men sen somnade jag om & vaknade runt 9 så hade bara 30 min på att fixa mig & tagga till men jag hann . Matchen gick sådär, spelade hela matchen så de var skönt .
nu har jag precis ätit & ska fortsätta se på a double shot at love !


Dagens låt


Tisdag

Idag har de varit en bra dag, slutade halv 1 istället för halv 4 super skönt . Älskar vädret, man får sommarkänslor . man vill bara gå ut med sommarkläder fast man vet att de skulle vara lite kallt ändå . Men hade iallafall vita klack skor idag, som jag inte har använt sen förra sommaren så de var härligt, men dock har jag ont i fötterna nu , har fått sår på tårna osv .
Ska plugga snart , har prov imorgon i matte inget jag ser fram emot direkt .

Do It All Night


Måndag

Idag badade vi på fyrishov med klassen,simmade 200 m, hoppade från 3an dock tog de lite tid för mig haha, livräddade Linda . Sen ska jag nog göra mer nästa gång, vi ska dit nästa måndag igen . men de var trevligt, bastade , hade tänkt att sola men de blev inte så .
Imorgon har jag idrottsprov så ska väll kolla igenom de lite senare .
De har varit riktigt härligt väder idag, de gjorde mig på topp , åt årets färsta glass påväg till fyrishov också !


20.00

Har sett på filmen the omen & har precis duschat nu . ska nog se på någon annan film snart .
Imorgon ska vi till fyrishov & simma med klassen men vet inte vilken tid, noll koll . Men de ska bli härligt att bad & att basta imorgon .
Nu ska jag packa min väska & senare dejta sängen, fast de lär ju bli om några h .
puss


Dagens låt


Verkligen sugen !


vill ha nån ny piercing, men vet inte vilken som skulle passa bäst av dom här .



Söndag

igår åkte vi till flogsta där de tydligen skulle vara fest, men de var typ 7 pers där, de bara satt & pratade & drack lite helt värdelöst, konstiga människor som kallar de för fest. Ska nog bara åka till fester där jag vet folk som festar på riktigt . Men sen kom natta & några fler så vi åkte ner på stan direkt, sen fanns de inget att göra så åkte hem & sov hos niklas . Men de kändes som att de var bättre att vara ute igår än att bara sitta hemma, då gjorde man iallafall något. Jag är inte bakis idag & de är skönt, mår faktikst bra .
Linda kom förbi en sväng för att hämta sina grejer & nu ska jag nog göra lite arbetsuppgifter till turismen för de kanske ska vara klart imorgon .
ser inte framemot morgondagen, lovet har gått alldeles för fort & sen är jag trött på att bo här ute eftersom bussarna går hem tidigt i veckan så de blev inte så mycket kul gjort som man hade velat .

party !

nu väntar jag på att linda ska komma, vi ska åka på fest, tror nog att min kille ska med också men bara kanske . Sen kanske linda & några fler också skulle dit så hoppas de blir kul .
Har precis duschat & tänkte vänta med att sminka mig tills linda kommer .

Fredag

De blir en lugn fredag för mig, blev bjuden på en fest i skyttorp som josefine skulle på men jag har ingen lust & kan inte, ska hem till niklas .  Satsar nog på party imorgon istället .
Jag mår bättre nu, mycket bättre .
Hoppas alla får en bra kväll !

Wait for you - Elliot Yamin


uselt

Inatt har jag knappt inte sovit något alls, bara några h, men är inte trött nu iallafall .
nu har jag precis duschat, ska snart börja fixa mig för ska till niklas en stund sen efter de ska jag in till stan med sara, vi ska gå runt & leta efter sommarjobb så hoppas man hittar något för vill inte vara arbetslös i sommar !

jag mår inge bra idag måste jag ju säga .


Torsdag

Idag vaknade jag tidigt eftersom jag egentligen skulle till stan idag men så blev de inte så passade på att sova lite till. Idag har jag mest sett på tv, andra avenyn med popcorn & kaffe, städat lite i mitt rum & tagit ett skönt bad .
Ikvällens planer blir att åka till en släkting som fyller år, sen får jag se vad jag gör efter det .


Jag vet inte vem jag är,men vet att jag är din

 


kvällsbloggning

Igår var jag & bowlade med niklas, de var riktigt kul måste jag ju säga men de märktes att man inte hade spelat på ett tag, sov hos honom efter & idag har jag inte gjort mycket alls .
har jätte ont i huvet nu så ikväll tänkte jag äta popcorn & kolla film & göra lite annat lungt .
Hoppas alla får en bra kväll !


Tisdag

Idag är jag på toppen humör, de är nog mest för att de är så fint väder ute . Idag var jag på stan ett tag, köpte ett busskort de är värt att ha istället för att slösa massor med pengar på buss . Just nu ser jag på nån fjortisfilm på canal +, ska nog gå ut ett tag snart .
De var riktigt trevligt igår med tjejerna, är aldrig fel med kina mat .


Måndag

Idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade tidigt & kunde inte somna om . Idag har jag rensat i mitt rum med papper & gamla saker, kastade en hel kasse med grejer så jag känner mig nöjd att lite saker är borta .
Ikväll ska jag äta ute med tjejerna, de ska bli riktigt kul .
Hörs sen !


Godmorgon

vakande runt 12 tiden idag, så skönt att sova ut . Just nu ser jag på the ex-effect & äter godis, de skadar väll inte ? sen håller jag på att kolla på olika jobb sidor, måste ha ett sommarjobb, vad ska jag annars leva på i sommar .
nu ska jag kolla klart på x-effect sen ut & gå måste ju njuta utav vädret .
Hoppas alla får en bra dag !


Lördag

Igår var jag med älskling, han var hemma hos mig . Vi drack lite, kollade på tv & hade de mysigt . Dock mår jag inte så bra idag,hatar att vara bakis fast de kan ju också bero på att jag inte åt någon middag igår . Nu ser jag på teen mom, ska göra lite mackor & kaffe . Har tagit en alvedon så nu känns de genast bättre .
Nu ska jag ta hand om mig själv .

Fredag

Vaknade runt halv 1, nu sitter jag här & äter frukost . ska se om de går något bra på tv . Jenni baby ringde mig igår, dock låg jag & sov men de gör inget . Längtar tills hon kommer hem, bara 2 månader kvar !
Idag tror jag att jag ska städa sen går jag se vad jag hittar på, ska nog vara med älskling ikväll kanske så de blir mysigt .
vi hörs sen puss

Dagens shopping

var ju nere en stund på stan efter skolan & passade då på att kolla runt lite .
Trosor från H&M
Fondaution från H&M, behövdes verkligen .



Påsklov

äntligen påsklov säger jag bara, gud vad skönt .
Kunde ha fått sovmorgon i skolan idag för hade ingen svenska de var ju mindre bra men stannade i skolan ändå & sen gjorde provet som jag tror gick dåligt om jag ska vara ärlig, berättar resultatet efter lovet . sen gick jag på jobb intervjuv på provoice, närvös som aldrig för , får väll besked på tisdag tydligen .
ikväll tror jag att jag ska ha en "ta hand om mig & mitt rum " kväll haah, men får väll se, klockan är ju inte mycket än,allt kan dyka upp men är trött idag & känner mig varm så tror nog jag kanske stannar hemma.
puss

RSS 2.0