Måndag

De var en rätt så ovärd skoldag idag, läraren kom inte på första lektionen så då passade man ju självklart på att fika & snacka skit med Linda .
Sen hade vi bara en lektion & sen åt vi i skolan . Efter skolan blev de en sväng på stan med linda, carro & andrea . Carro bjöd mig på en cheesburgare på donken, mums .
Gick på jobb interjuv idag, de gick super bra de, ska börja imorgon, gissa om jag ska jobba mycket & tjäna massor med feta cash !
Nu ska jag duscha & sedan lägga mig & se en film hade jag tänkt, är riktigt trött idag .

Söndag

Igår gick jag på gränby centrum med jenni när hon shoppade loss, super duper roligt . Sen åkte vi hem till henne, fixade oss & åkte in till stan & mötte Manne & Gabbe.
Sen gick alla vi till Disa som hade födelsedagsfest, de var riktigt trevligt, alltid kul att festa med härliga vänner, synd bara att tiden går så snabbt, men tiden går fort när man har kul !
Så min helg vart en partyfylld helg, inte varit en enda lugn stund, men ikväll blir de verkligen de.
Nu ska jag ringa några samtal & fixa lite kaffe . Ikväll blir de att se på ensam mamma söker, tror de är sista avsnittet så jag är grymt taggad & kommer sitta bänkad framför tv:n .


Lördag

Nu är de lördag, helgen går fort . Igår var jag på en lokalfest i skyttorp, trevligt folk, dans & dricka, de var väll helt okej även fast poliserna var där hela kvällen men festen ställdes inte in iallafall så det var skönt de .
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade tidigt, åt lite & varit på ica & handlat .
Efter jag ätit ska jag möta jenni på gränby, gå runt där med henne när hon ska shoppa, jag får väll vara smakråd eftersom jag inte har råd att köpa något, de är ju tråkigt men sånt är livet .
Sen efter de ska vi antagligen hem till henne & sen gå på en födelsedagsfest hos Disa med Gabbe så de blir nog en trevlig kväll, lugnare än igår .
Nu ska jag ta en dusch & sen börja fixa mig .
ciao !


Duktig Johanna

Svenska uppsatsen är färdig, gud vad duktig jag känner mig, skrev den på en dag bara & de blev ungefär 3 sidor kan man säga eller 2,5 . Så får hoppas på att jag har uppfattat uppgiften rätt annars får jag väll skriva om den, de blir ju mindre kul.
Duschade för ett litet tag sen & har precis ätit lussebullar . Nu hade jag tänkt att städa mitt rum lite, damsuga iallafall sen slå på en bra film . Vet inte hur länge jag håller mig vaken ikväll för är otroligt trött . Börjar halv 9 imorgon, pedagogisk ledarskap sen svenska & sen slutar faktiskt jag .
Kommer inte skriva något mer ikväll
God night !

Förlåt för dålig uppdatering

Har verkligen varit dålig på att blogga, ska försöka ändra på de.
Just nu håller jag på & skriver en svenska uppsats som ska vara inne imorgon, tänkte renskriva den snart, vet inte om jag har gjort rätt, förstod inte riktigt uppgiften men har iallafall hand skrivit 3 sidor nu, men de blir ju mindre på datan, inatt sov jag borta, hos niklas . Sen har jag bara gått runt här hemma & inte gjort något speciellt.
Imorgon blir de skola iallafall, de ser man fram emot, eller ?
Nu ska jag gå upp & sätta mig vid den stora datan och börja ren skriva svenskan .
puss

Söndag

Idag sov jag länge, gud vad skönt . Sedan åkte jag en sväng till gränby, köpte en god sallad & en sak till pappa eftersom de är fars dag idag, köpte även en fondaution & en mascara .
Gårdagen spenderades i salabacke, inflyttningsfest . Fast innan vi drog dit handlade jag mat på gränby med jenni & sedan åt alla vi hos henne, trevligt .
Är inte bakis idag, vilket är super skönt, fast drack inte sådär "mycket" igår heller .
Senare ska jag se på ensam mamma söker & sen lägga mig ganska tidigt annars kommer jag aldrig komma upp imorgon, de är skola som gäller imorgon & jag börjar halv 9 tror jag , suck .


Nu kör vi igen

Trodde faktikst att de skulle bli en hemmakväll för mig igår, eller hade iallafall planerat så men så blev de inte . fest i Flogsta med trevligt folk, vattenpipa , dricka osv . Dock drack jag inte mycket alls, bara några glas,3-4 . Så är inte bakis idag vilket är super skönt .
De är faktiskt skönt ibland att inte spåra och vara full, skönt att ha kontroll & se på när alla andra spårar, haha .
Har handlat med pappa idag & hämtat de sista sakerna i farmor & farfars lägenhet .
Ska snart åka in till stan för att möta upp jenni bebis & Manne som vi ska träffa en stund .
Sedan ska jenni laga middag till mig & min fina vän Linda ikväll sen bär de av till inflyttningsfest i Salabacke .
Hoppas på en lyckad kväll, ska snart ta mig en dusch & börja fixa mig lite .


Torsdag

Oj, har inte uppdaterat på länge, har varit upptagen med annat & har inte haft ork.
Idag har jag inte mått bra, hade svårt att sova inatt & frös hela dagen idag, förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon , hoppas jag . Det var stressigt på jobbet idag, hade 25 % rea på allt i butiken så det bara stormade in folk, de fanns mycket att göra så de ska man inte klaga på .
Imorgon är de min sista arbetsdag på kappahl, känns både bra & tråkigt .
Åt precis & har satt kameran på laddning, vi ska ha redovisningar i skolan sen om arbetsmiljön på arbetsplatsen osv, det var även bra om man tog kort så får se om jag får göra de imorgon, man kanske inte får göra det. Sen har jag skrivit klart frågor till imorgon, ska intervjua en på arbetsplatsen om arbetsmiljön, de ingår i skoluppgiften så får se om jag hinner göra de imorgon, de är sista dagen så måste försöka hinna med det .
Nu ska jag ta ett varmt bad !

Måndag

Ja ni, kan ju börja med att säga att min helg har varit dunder bra .Paranormal activity 2, jag säger väll det, började nästan grina & puttade / slog på Linda när jag blev rädd, filmen var läskig, jag erkänner det .
Idag var de praktik efter en hel veckas ledighet, de gick bra idag tycker jag, gjorde de vanliga uppgifterna, så jag taggar till morgon dagen också .
Gick på en shopping runda efter jag hade slutat, köpte 2 st bh:ar, en kofta & en tunika . Lägger upp bilder på det senare .
Hade svårt att komma upp imorse, gick upp 40 min innan jag skulle till bussen, lyckat, ska vara glad att jag hann med bussen .
Nu ska jag ta en dusch & se om jag hittar på någon bra film till ikväll !

Lördag

usch vilken huvudvärk jag har, men man mår som man förtjänar som man brukar säga .
Igår var jag på en maskerad fest i Gottsunda, det var galet, riktigt roligt . Spårade i slutet kan man säga, jag såg dubbelt helt plötsligt, haha .
Men nu ska jag försöka pigga till mig, ta en dusch & så .
Kvällens planer blir bio med Linda, paranormal activity 2, är redan rädd men Linda verkar vara taggad iallafall, hon kollade på första filmen när jag ringde henne precis, har inte träffat henne på ett tag, saknar den flickan så det ska bli dunder att träffa henne .
Hoppas alla får en trevlig kväll !

Hemma

Nu är jag hemma, har precis ätit middag, lite sent kanske menmen .
Åkte in tidigare till stan idag runt 3 tiden, träffade Manne & Gabbe, länge sen man träffade dom grabbarna så de var super trevligt. Vi gick runt på stan, fick med dom in på olika butiker, hm bland annat där Manne köpte lite kläder & sen letade vi jeans till Gabbe som han hittade till slut .
De var tack vare mig att jag var med, de hade inte gått in i klädesbutiker annars eftersom Gabbe inte tycker om de tydligen, så de är bra att shoppa med mig, hehe . Manne fyller år på söndag & han ville att jag & Gabbe skulle fixa överraskingsfest till honom någon gång så får se hur de blir med de .
Sen mötte jag upp Therecia, trevligttrevligt .
Nu tänkte jag sätta igång & städa mitt rum när jag ändå inte har något att göra .

Torsdag

Vaknade runt 1 tiden idag, har hunnit duscha . & ska snart äta frukost . Idag tror jag att de blir en vända till stan, kanske åker in tidigare & äter pizza med manne & gabbe medans jag inväntar att min vän ska komma in till stan . Får se hur de blir med de .
Måste städa mitt rum idag också, de är verkligen ett måste, ser förjävligt ut men de gör jag nog senare .
Har fortfarande inte köpt något busskort, pappa var snäll som ska betala de men han är inte hemma nu .
Nu ska jag äta frukost iallafall . Ha en bra dag allihopa !

When it comes around

Nu är jag hemma, de var riktigt skönt att träna faktiskt, härlig känsla efteråt när man går därifrån som alltid . Tiden går så fort, var där i nästan 3 h .
Såg ut som en tomat i ansiktet, helt röd & jag räknar med att jag kommer få träningsvärk imorgon, usch .
Nu ska jag hämta lite host tabletter & ge till min bror & sen ska jag duscha .
puss / johanna


Mot gymmet

Nu drar jag snart iväg & tränar, får se vad jag hittar på sen, de beror på när jag kommer hem för de kan ju ta sin lilla tid, ska åka moppe .
Vädret får mig att bli deppig, vill helst inte gå ut utanför dörren känns de som .

Onsdag

Godmorgon , har precis vaknat, så skönt att sova ut hur länge man vill . Därför älskar jag lov för den delen .
Ska nog duscha snart & sen äta frukost & sen in till stan & träffa min fina vän Linda, vi ska väll gå våran shoppingrunda som vanligt antar jag & snacka skit . Inte direkt de bästa vädret för stan men de finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder !
Kanske åker härifrån runt 2 tiden så de är chill .
Nej, nu ska jag hoppa i duschen .
ciao


Tisdag

Kom hem för ett tag sen, idag har jag varit i stan, träffat min vän Sara & sökte även jobb så vi gick till några lämpliga butiker & jag lämnade in mitt cv, så får se vart de leder till, de hade fullt på de flesta ställerna
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, har inte köpt busskort än så de blir svårt att komma hem om man ska göra något, om jag inte sover hos någon kompis men det är nödfall isåfall, tycker mest om att sova hemma i min egna säng så får se hur de blir med de, kanske ska ta de lungt på lovet & köra i helgen isället ? vem vet .
Just nu dricker jag kaffe & ska snart baka chockladbollar & ladda ner någon bra film hade jag tänkt .

Måndag

Idag sov jag länge, gud så skönt, slippa ha en tid att passa . Blev sjukt rädd av filmen jag såg igår, kunde knappt inte sova .
Har precis kommit hem från gymmet, har tränat med min bror .
Nu ska jag ta en varm dusch .
Är fortfarande lite förkyld men de börjar släppa som tur är .


RSS 2.0