Måndag

Min praktik på kappahl började idag, lagom roligt men skönt att börja klockan 11, aldrig fel med sovmorgon. Inatt var den värsta natten nånsin tycker jag för kunde inte somna, jag låg vaken till 3 tiden och blev skit ledsen och irriterad på att jag inte kunde sova. Så imorse vaknade jag av ångest, ville inte gå upp var trött men jag tog mig upp ändå och åkte till min praktikplats. De gick rätt så bra för mig idag, träffade på min syssling hanna också så de var trevligt att prata med henne. Nu ska jag kolla om jag hittar något gott att äta på min lunch imorgon.


Söndag

Sov till 2 idag och vaknade av att pappa ringde mig, min bror lagade fetaste middagen till mig så är propp mätt, han gav mig jätte mycket mat haha. Igår jag var jag i flogsta på studenfest, åkte dit med jenni & pati sen gick vi hem till en av jennis vänner som bor i flogsta, hade ett litet förkrök där & sedan gick vi mot festen, träffade fler av mina vänner på festen så de var dunder, men jag tyckte inte festen var så jätte rolig eftersom de var verkligen mycket folk, festen var ju i en studentkorridor, man kunde knappt inte komma fram plus att man var tvyngen att typ pressa för att komma fram haha.Fester i en liten/smal korridor med massor med folk överallt är inget för mig haha, alla blev liksom intryckta mot väggen när folk skulle gå fram och tillbaka, gillas inte. Dock så tycker jag de är kul om de är mycket folk i en lokal/hus med utrymme, absolut inte en smal korridor haha. Men de var en lugn kväll för mig, jag kände mig inte taggad på att dricka så drack inte mycket alls vilket kändes skönt. Imorgon börjar min praktik, kl 11.00 ska jag vara där,sovmorgon ! Just nu kollar jag på brooke knows best sen blir de solsidan och wallander, perfekt söndagkväll.

Lördag

Vaknade runt 1 tiden av att jenni ringde mig, hon hade skickat sms också men jag låg helt död o sov. Har iallafall tryckt i mig mackor och lite vitaminer och just nu pratar jag med min vän Sara. Igår var de fest i årsta, massor av trevliga människor och blev en del dricka på köpet. Dock så fick nog en av mina vänner lite för mycket dricka, så de blev att ta hand om henne & sedan sätta henne i en taxi hem, har hänt mig också förut så vet hur de känns.
Får se om de blir fest ikväll, vet en i flogsta & en långt utanför stan så får se, hur jag mår senare osv, kanske ska vara nykter ikväll, känns som att om jag åker bort ikväll så är jag bara sugen på att dricka en grogg och cola haha men jag får se hur taggad jag är på att dra ut ikväll igen.
Nu ska jag se på film, puss

Imorgon köper jag min skönhet

Imorgon åker jag till media markt, en htc mobil ska bli min, de lutar åt en röd fast bestämmer mig imorgon när jag är där, glad tjej !


Go for it

Kom precis hem efter att ha tränat med min bror, båda vi körde hårt idag, blir förvånad om jag inte får träningsvärk imorgon för jag svettades som bara den. Igår började kvällen med att jag mötte jenni & hennes vän från usa på gränby c, handlade lite där sedan bar de av till salabacke där de var lokalfest, mötte även upp resten av tjejerna där, gash vad mycket folk de var, knappt så att man kunde hålla koll på alla innan dom försvann men mot festens slut så minskade de en del. Efter festen blev de en sväng till donken för att köpa mat & sedan vidare på efterfest i luthagen, åkte hem halv 5. Kunde inte somna förrän halv 7 så har inte sovit så mycket idag. Nu ska jag ta en dusch & sen dricka kaffe & ta något att äta. Sen ropar nog sängen,film & sömn efter mig. Puss / Johanna

Måndag

Sov länge idag, helt underbart med lov. I lördags var jag hos sussi & de var jätte trevligt, fast inte lika kul när man skulle hem sen, svin kallt och ändå hade jag mycket kläder på mig, mössa, vantar osv.
Igår kollade jag på big brother, får se om jag kommer följa de programmet, inte så roliga deltagare iår, alla var gamla så de var inte så roligt att kolla på så efter ca 30 min så bytte jag till wallander som gick på tv.
Idag har jag fixat referenser till min interjuv som jag ska på torsdag, spännande. De är 8 till som ska dit så chansen är rätt så liten att jag får jobbet men man kan ju alltid hoppas, får visa mina bästa sidor och vara mig själv helt enkelt så går de nog bra.
Nu ska jag strax städa !


Helg och lov

Jag har inte uppdaterat på länge och jag vet inte varför heller om jag ska vara ärlig. Nu är de äntligen lov i en vecka & efter de 3 veckors praktik, ingen skola på en månad, hur underbart är inte det? fast kommer nog vara jobbigt på praktiken så kommer nog inse hur bra jag har de i skolan egentligen efter ungefär en vecka.
Kom hem för ett tag sen & har ätit precis, sitter och lyssnar på musik, love it.
Ska strax börja fixa mig, ikväll blir de middag hos min vän sussi med härligt folk,mys.
Måste börja fixa mig nu, åker om ca 1 h och 40 min

svensk maffia

Nu ska jag se på svensk maffia, dricka lite kaffe & äta mackor, tummen upp för kvällsfika som jag kallar de för.
Sen efter de ska jag duscha, vänta tills kl 23 & skypa kanske.
Uppdaterar inte mera ikväll så sweet dreams.

We do not remember days, we remember moments
                                       

Torsdag

Nu har jag varit riktigt duktig, har renskrivit på datorn alla frågor som man ska göra på arbetsmiljö & säkerhet som ska vara inne på onsdag dock så har jag två frågor kvar att göra men de fixar jag. Känner mig duktig iallafall men när man inte har något att göra kan man likagärna ligga i sängen, lyssna på min musik på spotify & passa på att göra skoluppgifter, bra tidsfördriv.
Imorgon har jag bara två lektioner, slutar runt halv 12 då blir de att äta i skolan & sedan dra mig ner på stan, åka till hallen & gymma gärnet, sen blir de hem att duscha and some stufs.
Känner att jag börjar bli lite trött, måste rycka upp mig. Ska ju skypa med min syster & elin troligtvis runt 23 idag om dom nu kommer ihåg de. Lite avis på båda dom två att dom har de super varmt osv & här i Sverige har de börjat snöa igen vilket de ska göra hela natten, nu har jag fått nog utav snö.
Ska fixa kaffe & kolla vad jag ska ha på mig imorgon hade jag tänkt !

Jätte fina bilder på mig som är tagna under vintertid, tycker faktiskt dom är lite små söta, kul att se tillbaka på de blonda tiderna också som jag nog inte kommer få uppleva igen.




Rabiosa

Min värsta natt på länge, kunde inte sova, somnade kanske runt 3,halv 4 så var lite död när jag skulle gå upp imorse men efter en uppfriskande dusch, frukost, kaffe så kände jag mig på topp igen. Ganska skön dag i skolan, hade inte sista lektionen, filmade på webbdesignen idag också, ska göra en film, filma 3 olika saker som ska vara i 1 min, sabina filmade när jag o linus vräkte i oss godis, den filmen skulle handla om att vi tyckte om godis haha så fula. Men iallafall, jag känner mig inte trött nu heller, ska se på spårlöst som börjar nu, dricka kaffe kanske.
Men just nu håller jag iallafall på att lyssna på music, min shake it lista på spotify är nog mina favoriter just nu.



Söndag

Ska börja med att berätta lite om helgen som bjöd på en del trevligheter, i fredags kom de tjejor hem till mig, julia, anna, tess, emelie . Vi åt middag, tog 1-2 glas & sedan tog oss ner till bussen mot stan. Vi åkte till stenhagen, där vi hade de trevligt, dricka, musik & dans, hade ont i huvet på vägen dit så tog de lungt när jag kom fram i ca 1 h medans alla andra drack & jag hamnade lite efter men efter lite vilande så kom jag igång igen.
Igår var de planerat att åka till stenhagen igen till samma fest som i fredags men de blev inställt & hittade ingen back up plan så de blev hemma kväll, myspys.
Idag vaknade jag runt 1 tiden, fixade frukost & så blev de kaffe . Har skrivit klart en uppgift som ska vara inne på tisdag, arbetsmiljö & säkerhet, de var en massa frågor man skulle svara på men skönt att ha de gjort iallafall.
Ikväll är de solsidan & wallander skulden som gäller ! sen upp tidigt imorgon, åka halv 8 bussen mot skolan, fast vet inte riktigt hur de blir för första lektionen ska vi jobba självständigt men kanske åker dit ändå för att se om min grupp är där så kan vi kanske börja med uppgiften. Nej nu ska jag faktiskt laga mat, jag är duktig .




mina naglar, fina


Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sedan, ska ringa & sjukanmäla mig snart också har inte gjort de än. Jag mår faktiskt lite bättre idag. De jag funderar över är hur jag kan vakna så tidigt när jag hade kunnat sovit hela dagen, älskar att sova. De verkar inte finnas något bra att se på tv, tråkigt, får leta upp en film senare.
Pappa & måna åkte till stan precis, sen ska de ta en shoppingrunda, så de kommer antagligen komma hem med hårinpackning & Day cream( ansiktskräm ) till mig, glad tjej.
Nu ska jag fixa frukost, kaffe & toast får de bli eller något sånt i den stilen.
Hoppas ni får en bra dag !

Hade en känsla av det

Rubriken säger allt, har haft en känsla hela veckan att jag är sjuk eftersom jag har haft huvudvärk, känt mig trött, förkyld & har frysit. Kollade precis & jag hade feber, men inte mycket 37.9, tog precis en alvedon. Funderar på att vara hemma imorgon & vila, vi har ju ändå bara frilufsdag, inga lektioner. Måste bli bättre tills fredag, ska på party & vill inte sitta hemma medans alla andra har de roligt.
Känner mig bara lite sjuk, men bäst att vara hemma imorgon även fast jag inte har mycket feber så blir de nog bättre.
Jag som hade planerat att träna imorgon kväll, men då gick den planen i tusen bitar. Håller mig hemma ikväll iallfall, kan göra en uppgift vi fick på arbetsmiljö idag så får jag de gjort. Juste, köpte en snygg kavaj idag, visar er sen !
byebye


RSS 2.0