DANJAH - MY LOVE


Torsdag

Idag blev det bara en lektion, prov på bop, får se hur de går . Efter de blev de lunch i skolan & sen ner på stan med Linda & sen vidare till city gross !
Imorgon ska jag på en arbetsinterjuv på arbetsförmedlingen, så får hoppas på det bästa .

Bilder på de som jag har handlat förra veckan & idag !
Den rosa från vero moda, klänningen/tunikan från newyorker & plånboken från accent.
Tisdag

Ja som ni ser så har carro fixat en design till mig urgullig tjej, den vart jätte fin tack gumman. Fast funderar på att kanske ha texten & bakgrunden i svart men det får jag prata med carro om senare jag kanske vänjer mig.
Idag har jag varit i skolan, gick ner på stan & köpte en bh, älskar att köpa underkläder nu för tiden, sen har jag kollat på lite saker på H&M som jag ska kanske köpa imorgon, ska köpa en ny plånbok imorgon också !

Den här köpte jag från H&M, ska nog köpa matchande trosor till också !


Ny design by cfranzen

Tjena Johannas blogg!

Haha, har precis lagt in desginen dock slarvig header menmen :) Hoppas hon blir glad iallafall.
Ni hittar mig på carrofranzen.blogg.se

Lördag

ja idag mår jag sådär har precis ätit middag så mår lite bättre fast känner mig inte så sliten. Igår var de riktigt trevligt, först i stadsparken / stan träffade massa människor, sen åkte jag hem framåt 4 tiden & åt middag & sen kom Linda hit, fixade oss sen åkte vi ner på stan & kollade läget . Åkte sen till skyttorp på lokalfest & festade med tjejerna,
party all night long !
Åkte nattbuss hem med niklas & linda, linda skulle hämta sina grejer som hon hade hos mig sen sov jag hemma hos niklas .
De känns som att jag måste ta de lungt ikväll,  så får se vad jag hittar på .
Puss


RSS 2.0