Äntligen


Nu är dom här läckra armbanden äntligen mina, jag hade ju skrivit i ett senare inlägg att jag skulle införskaffa dom så nu är de gjort !
Från H&M


I behov


 Dessa underbara saker måste jag nog införskaffa snart, underbart !

Onsdag

Hade sovmorgon idag, gick upp halv 9 men var ändå trött. Fick skjuts in till pappa för han skulle till läkaren nära min skola så, var i skolan runt halv 10 , trodde jag skulle vara själv men ina & malin var där först sen kom carro . ina bjöd på frukost, helt underbar tjej !
sen hade vi info & layout, jag blev klar med en test grej sen var de bara matte sen gick jag ner på stan med carro & ina .
På matte lektionen fick jag ett samtal, ska på jobb intejuv imorgon, sen lämande jag in mitt cv till bredbar så de blir väll nått hoppas jag på .
nu ska jag verkligen plugga till provet imorgon, så ser på tv nu, pluggar & dricka kaffe .
puss

jag just nu

Nu är jag hemma, ska iallafall plugga snart. Fick reda på att vi har tydligen sovmorgon imorgon så de ska bli riktigt skönt. Så ska kolla upp vilken tid jag börjar imorgon men kan gissa runt 10.
puss


Thats my Goal



Please don't go
You know that I need you
I can't breathe without you
Live without you
Be without you
Well I know I've acted foolish
But I promise you no more
No more

I'm not here to say I'm sorry
I'm not here to lie to you
I'm here to say I'm ready
That I've finally thought it through
I'm not here to let your love go
I'm not giving up oh no
I'm here to win your heart and soul
That's my goal

Well I won't stop believing
That we will be leaving together
So when I say I love you
I'll mean it forever and ever
Ever and ever


jag är inte världens bästa

Ingen skola idag, ska på farmors begravning snart .
De vart en lång kväll igår, sov hos niklas . Nu är jag hemma eftersom han åkte till skolan .
ikväll när jag kommer hem ska jag plugga lite till prov som är på torsdag, måste verkligen klara de . jag fick vg på provet i näthadel förra veckan, gud vad glad jag vart, trodde verkligen att de skulle gå dåligt men tydligen inte .
Nej nu ska jag börja fixa mig lite, duscha & sånt .
puss

Man boy,man boy,you can call me man boy

Detta måste ju ha varit gårdagens låt, dansade som idioter till den .


Stolt över mig själv !

Nu har jag gjort instuderingsfrågorna till BoP provet som vi ska ha nån gång i veckan, känner mig duktig . Dock vet jag inte om alla svar är rätt,men de får jag väll ta reda på .
Sen har jag läst sidorna 152-177 i samhällskunksapen som vi också har prov i nu i veckan tror jag . Pappa kom hem med en ny tv idag, samsung 40 tum, härliga grejer de ! han ska köpa en ny platt tv till mig också snart så de ser jag fram emot.

Snake on a plane

Just nu sitter jag här med kaffe & mackor & ser på snake on a plane, riktigt vidrig film, hatar ormar mest av allt så jag kommer bli rädd sen när jag sitter på planet till bulgarien eller nej kanske inte men ändå.
Filmen är sevärd iallafall .
sitter med mina lackleggins på mig som jag fick av carro, riktigt bekväma .
nu ska jag fortsätta se på filmen .
puss

Söndag

ja då var de söndag, gud vad helgen har gått fort .Igår vart de en lyckad kväll, dock mår jag kanske inte på topp idag, men jag mår ändå ganska bra, lite seg bara .
Har precis duschat, nu känner jag mig som en människa igen !
Idag ska jag bara ta de lungt & plugga tror jag, har prov nästa vecka , men börjar nog lite senare framåt kvällen.
vi hörs sen, puss

Fredag

idag har jag varit i skolan sen gick jag ner på stan med linda, fest imorgon hoppas man på ! linda är på iallafall så de ska bli riktigt kul .
nu ser jag på the hills, får se vad som händer ikväll .

man ska aldrig förvänta sig något
man blir bara besviken
bäst att lära sig hur verkligenheten fungerar


Rude boy


Torsdag

Slutade tio i 1 idag sen åkte jag bara hem . just nu ser jag på made,en tjej som ska gå från geek till chic, de är faktikst bra så sitter här & dricker kaffe.
ikväll ska jag nog plugga lite & träna .

Onsdag

Nu sitter jag i skolan & har info & layout, osminkad & uppsatt hår, känner mig lite gullig faktikst. Eller jag har fondaution men inget annat så de känns riktigt skönt.
Slutar kvart i 12 idag så de är super, bara en lektion kvar, matte .
vet inte om jag ska äta i skolan eller hemma men de lutar sig åt att äta hemma ändå.
nej nu ska jag försöka jobba lite .
seya

Room raiders

Har precis ätit & nu ser jag på room raiders, sen ska jag nog träna & kanske ta ett skönt varmt bad !
Today


sweet home

Nu är jag hemma, hade ingen branch&produktkunskaps lektion vet inte varför men vi behövde inte gå på dne iallafall så slutade två. Juste imorgon ska man gå osminkad till skolan, går ju ändå bara till kvart i 12 så står nog ut. Har nog nästan aldrig gått utan smink i skolan så får se då.
efter att vi hade lunch så gick man ner på stan med tjejerna, kollade på bikini,underkläder osv .testade skor med linda,riktig hobby !
dock syns ju inte skorna så bra eftersom jag hade strumpor på mig & så,men hade bara lust med två bilder.




Tisdag

hann inte skriva nått imorse, orkade inte starta datan,träffade ina imorse i skolan, lika snäll som vanligt är hon:)
Men nu har jag iallafall näthandel, sitter lite vid facebook också. Måste nog handla något sen att äta för har inte ätit frukost. Idag går jag till halv 4 den ska jag bara hem,jag hatar vädret, kan de inte bli sommar,måste de komma mera snö hela tiden .
har ingen idrott idag, så vet inte vad man ska göra, känns onödigt att åka hem när man har 2 lektioner efter men får se.
pusspuss

sweet dreams

ska inte blogga nått mer ikväll,får se om jag kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon innan jag ska till bussen.Nu ska jag göra lite annat.
sweet dreams !



When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Hemma

Nu är jag hemma, efter skolan åt jag med tjejerna på jallajalla, tog en pizza medans alla andra tog kebabtallrik? men jag smakade faktiskt en del av de andra,kände mig som en idoit när jag bara åt men så kan jag vara ibland. Efter de gick vi på stan lite, hittade en bikini som jag tror att jag ska köpa snart till sommaren, lägger upp bild sen om jag hittar. På idrotten idag kändes de som att vi körde ett riktigt hårt träningspass,hade malin vid mig sidan om så de var super kul som vi alltid beter oss,samtidigt att se några tjejer från klassen som porrar sig när man gör övningar,säger inga namn men de är mina tjejer de haha.
 Sen gick vi till stadsbiblioteket,mötte upp våran lärare & lyssnade på när nån från moderaterna pratade, nån ställde fråga till mig & jag satt där som ett frågetecken "vetinte,hihi " men visste ju inte heller så. Men var där i kanske 20 min max sen gick vi, jag gick hem till farmors lägenhet där jag träffade resten av familjen, jag fick med mig hem fina små väskor,ett antal skärp, foto på mig & ett par sköna skor . Vi ska dit nångång till med resten av släkten & så ska man komma överens om vem som får vad .De ända jag vet är att jag ska få tv & nått annat också säkert.
nu ska jag bara ta de lungt & tagga inför ännu en skoldag imorgon.
Juste, de blev vinterjackan idag,men ångrade mig sen när jag kom till skolan & satte mig på bussen, gud vad varmt de var,så imorgon blir de nog skinnjackan !



Måndag

just nu har vi info & layout, känns som att jag hamnar efter med alla uppgifter i boken men ligger ändå bra till kom jag på nu.
Sen har vi bara idrott kvar, men ska inte hem sen. Ska äta på stan,linda är sugen på mat vetja ! sen ska jag nog kanske gå på en grej med klassen på stadsbibloteket, men ska gå därifrån kvart i 7 ungefär för då ska jag gå till luthagen.
Så kommer nog hem ganska sent idag,skriver nog mer när jag kommer hem.
puss

Skor


  Dehär skorna är mina snart, passar perfekt till sommar/våren !


Africa


Jenny kom hem med sallad från cupido de var värt så de blev min middag idag .Snart ska jag plocka upp lite kläder från mitt rum sen ska jag nog se på tv kl 21 sen får jag se vad jag hittar på. kanske ska fundera på vad jag ska ha på mig imorgon så jag inte får beslutsångest.



Söndag

Vaknade runt 1 idag, har ätit frukost,satt på mig en skön outif & ser på the hills wekeend break just nu. Vet inte riktig vad man ska säga om denna helg,tycker att den har varit ganska tråkig för de inte hände något men den var mysig för var ju med Niklas, inga festligheter. Hittade något som var i östhammar igår 8 pers som skulle chill dricka & man känner typ inga som skulle dit nästan därför var det ovärt,plus långt att gå.
Jenny skulle iallafall köpa hem en sallad till mig från cupido,så får se när hon kommer hem.
Vädret är inte på topp, kanske är som alla säger ändå att snön kommer ligga kvar till sista april ? Idag ska jag nog städa i mitt rum, träna, sen får jag se. Ska fortsätta se klart på the hills nu !


We are the world


The city

Kom precis hem från älsklingen, sov där inatt. De blev ingen fest igår, därför blev de en hemmakväll som alla kan behöva ibland men känner mig fortfarande lite deppig eftersom de inte blev nått igår. Så hoppas på att de blir fest ikväll istället !
Nu ska jag kolla på the city, puss


Fredag

Godmorgon eller ja vad man säger .
nu är jag i skolan iallafall har precis haft provet i näthandel, tror nog de gick bra, inge ig här inte hoppas jag. Efter skolan ska jag nog bara hem, ikväll blir de fest eller något tror jag,känner mig taggad, men jag känner mig stressad när jag inte vet något som händer helt säkert, de är jobbigt .
vi hörs nog när jag kommer hem , puss


Införskaffning till sommaren kanske?

 


charlies angels

Idag har jag varit i skolan, gick till tio i 1,på första gången på länge så jobbade jag på matte lektionen,med musik så funkar det. Kom på idag att jag & carro kommer inte få ig i matte hur de än går för tror inte att våran lärare vill sätta ig på oss, vi är håkans änglar, haha.
gick ner på stan sen & sen åkte jag till gränby med niklas, var där ett tag & sen åkte hem . Min kväll är planerad & räddad, ska nog plugga lite till provet vi har imorgon i näthandel, gå till ica, fylla på min mobil sen bara ta de lungt. Nu ska jag ta ett varmt & skönt bad !


Sunshine

ber verkligen om ursäkt för jag inte har bloggat sen i julas så man kan säga att de har blivit som en paus. Men nu ska jag se till att komma igång igen för de är verkligen skönt att skriva av sig, ibland sitter man bara hemma efter skolan & har ingenting att göra så varför inte skriva då.
Men väntar bara på en fin design som carro ska fixa till mig tror jag sen är de att dra igång igen .
Idag har jag varit i skolan, slutade kvart i 12 fast fick gå tidigare för skulle med carro. Vem älskar inte vädret när de är soligt & rätt så varmt, iallafall på dagarna så längtar till sommaren !
snart ska jag ringa & försöka skaffa sommarjobb som jag måste ha, är helt desperat, måste ha något så får se om de blir något av med det .


Shululu

Hejhej!

Carro här, sitter i skolan med Johanna och ska snart ha info&layout.
Johanna vill aldrig uppdatera sin blogg så nu gör jag det åt henne :)
Orkar inte skriva mer, haha hejdååå!


RSS 2.0